Będziemy musieli każdą osobę sprawdzać w NFZ CWU czy tylko jak będziemy mieć wątpliwości czy dana osoba jest na terenie kraju?Edysia185 pisze:Pismo na CASie z ministerstwa
chyba tylko w przypadku wątpliwościMinion pisze:Będziemy musieli każdą osobę sprawdzać w NFZ CWU czy tylko jak będziemy mieć wątpliwości czy dana osoba jest na terenie kraju?Edysia185 pisze:Pismo na CASie z ministerstwa
Ja mam IZYDĘ i nie dość, że każdą osobę osobno muszę w CBB sprawdzać (co i tak komunikat się ciągle pojawia że występuje w CBB) to jeszcze w tym każdą osobę osobno weryfikować??Edysia185 pisze:A mi się wydaje, że każdą osobę, a w przypadku wątpliwości mamy wzywać do złożenia wyjaśnień.
Yhym, viewtopic.php?f=61&t=207245491#p207585664Minion pisze:Ja mam IZYDĘ i nie dość, że każdą osobę osobno muszę w CBB sprawdzać (co i tak komunikat się ciągle pojawia że występuje w CBB) to jeszcze w tym każdą osobę osobno weryfikować??Edysia185 pisze:A mi się wydaje, że każdą osobę, a w przypadku wątpliwości mamy wzywać do złożenia wyjaśnień.
stare przestają obowiązywać od 1 sierpnia i nie można ich już wykorzystywać. Ja będę drukować sama na stary okres - raczej nie będzie tego dużo.pinki277 pisze:jak robicie z nowymi wzorami wniosków na obecny jeszcze okres zasiłkowy 2016/2017- zamawiacie nowe wzory wraz z załącznikami, czy można wykorzystać wnioski "stare". Ile takich wniosków może wpłynąć góra 15 u mnie przez sierpień i wrzesień!
jak ktoś przyjdzie wydrukuję z mpipspinki277 pisze:jak robicie z nowymi wzorami wniosków na obecny jeszcze okres zasiłkowy 2016/2017- zamawiacie nowe wzory wraz z załącznikami, czy można wykorzystać wnioski "stare". Ile takich wniosków może wpłynąć góra 15 u mnie przez sierpień i wrzesień!