Mam taka sytuację, że pani wpisywał do składu rodziny swoje dzieci oraz konkubenta mimo ze miała zasadzone od niego alimenty, teraz wznowiła postępowanie u komornika o alimenty od tego Pana i przyszła złożyc wniosek na fa ( oprócz tego pobiera już zr, gdzie jest wpisany) cz teraz jak go juz nie ma w składzie rodziny biore do dochodu zasadzone alimenty od niego, mimo, iz w 2012 roku byli razem w składzie rodziny i przedstawiała jego dochody, juz sie zaplątałam :/
nie jest wpisany, ale był, mimo zasadzonych alimentów, teraz dopiero zgłosiła ze ma zasadzone alimenty od dawna ale ich nie brała i wpisywała go do składu rodziny bo z nim zyła. Teraz juz nie wychowuja wsponie dziecka w przyszła po fa.
sorry, moze juz pisze tak chaotycznie. Tak ta pani pobiera i zr oraz fa na innego dłuznika. Ma dwoje dzieci i dwóch ojców, z tym ze z tym jednym do tej pory zyla razem i go wpisywala do skałdu rodziny a teraz juz nie bo przyszła złozyc fa na drufie dziecko i nie wiem czy musze wliczyc teraz te alimenty od tego konkubenta z którym zyła w 2012 roku.