KONKURS MPiPS kpina
KONKURS MPiPS kpina
do 15 marca składałem ofertę na konkurs,,oparcie społeczne. Do dziś nie ma wyników. To kpina ze strony Minister FEdak.
Re: KONKURS MPiPS kpina
my też składaliśmy i też jesteśmy obużeni brakiem jakich kolwiek informacji na temat zakończenia konkursu na oparcie sopłęczne dla osób z zaburzeniami psychicznymi
A mnie się wydawało, że pracownicy zatrudnieni w instytucjach pomocy społecznej to profesjonaliśmi, którzy powodują się racjami, a nie emocjami.
To śmieszne, gdy piszą \"to kpina\" lub \"jesteśmy oburzeni\", a nie podejmują racjonalnych działań...
To śmieszne, gdy piszą \"to kpina\" lub \"jesteśmy oburzeni\", a nie podejmują racjonalnych działań...
wyniki miały być około 15 maja a nie ma żanych informacji to nie wiem czy nie można być obużony zachowaniem naszego Ministerstwa a może gdzies są wyniki a my nie wiemy?
do yyyyy. a jakie mogą być działania? Wykonałem z 50 telef. do p. Gierlackiego, który jest za to odpowiedzialny w MPiPS a on tylko kaze cierpliwie czekać. Jak mozna wpłynąć na ministra? I taki mamy rząd. Głosuje na Jarka!!!!!!!!!!
gdzie się nie ruszę to tam ta Fedak na internecie! Czy to ona odpowiada za konkursy? Co to za baba? Ładna, czy jakaś pokraka?
Oprócz KONKURS MPiPS kpina - Stare tematy przeczytaj również:
dziecko z I grupą niepełnosprawności
Czy są jakieś możliwości żeby finansować pensje pracownika ze środków projektu w 2011r.
wychowanek rodziny renta socjalna
wychowanek rodziny renta socjalna
śmierć po podpisaniu umowy
KONKURS MPiPS
KONKURS MPiPS
zarobki w pcpr
pełnoletni rodzic biologiczny
Dochód osoby usamodzielnianej
refluks moczowodowy
nowe rozporządzenie i kryterium
zasilek pielegnacyjny
zagospodarowanie w formie rzeczowej