KONKURS MPiPS kpina

ODPOWIEDZ
~zak

KONKURS MPiPS kpina

Post autor: ~zak »

do 15 marca składałem ofertę na konkurs,,oparcie społeczne. Do dziś nie ma wyników. To kpina ze strony Minister FEdak.
~yyyyyy

Re: KONKURS MPiPS kpina

Post autor: ~yyyyyy »

my też składaliśmy i też jesteśmy obużeni brakiem jakich kolwiek informacji na temat zakończenia konkursu na oparcie sopłęczne dla osób z zaburzeniami psychicznymi
~gaja

Post autor: ~gaja »

A mnie się wydawało, że pracownicy zatrudnieni w instytucjach pomocy społecznej to profesjonaliśmi, którzy powodują się racjami, a nie emocjami.
To śmieszne, gdy piszą \"to kpina\" lub \"jesteśmy oburzeni\", a nie podejmują racjonalnych działań...
~yyyyyyyyyyyy

Post autor: ~yyyyyyyyyyyy »

wyniki miały być około 15 maja a nie ma żanych informacji to nie wiem czy nie można być obużony zachowaniem naszego Ministerstwa a może gdzies są wyniki a my nie wiemy?
~zak

do yyyyy. a jakie mogą być działania? Wykonałem z 50 telef. do p. Gierlackiego, który jest za to odpowiedzialny w MPiPS a on tylko kaze cierpliwie czekać. Jak mozna wpłynąć na ministra? I taki mamy rząd. Głosuje na Jarka!!!!!!!!!!
~zak

ten post wyżej miał być do gaji. Sorry yyyyyyyyyyy
~piknik

Post autor: ~piknik »

gdzie się nie ruszę to tam ta Fedak na internecie! Czy to ona odpowiada za konkursy? Co to za baba? Ładna, czy jakaś pokraka?
ODPOWIEDZ