kontrola DE a zgodnośc z orginałem - Dodatek energetyczny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 29 cze 2016, 9:07

jak mieliście kontrolę DE to sprawdzali pieczątkę za zgodność kserokopii z oryginałem ? bo nie wiem czy taka pieczątka powinna być na kserze umowy kompleksowej czy nie?
Gość

Napisano: 29 cze 2016, 10:35

tak sprawdzali ja na szczęście miałam stawiane "za zgodność"
Bożena1303

Napisano: 29 cze 2016, 10:45

a na co jeszcze zwracali uwagę ? a robiliście metryki do decyzji zmieniających? jeśli tak to jak one wyglądał : przygotowanie decyzji zmieniającej- zatwierdzenie decyzji- przesłanie decyzji do wysłania może być?
Gość

Napisano: 29 cze 2016, 14:35

Wnioskodawca zobowiązany jest dostarczyć KOPIE umowy z Zakładem energetycznym,a nie kopie potwierdzona za zgodnosc z oryginalem. Jak mozna potwierdzic za zgodnosc cos czego w oryginale nie widze? No chyba ze ludek przyniesie oryginal umowy i ja osobiscie go kseruje.
kmf

Napisano: 26 sie 2016, 13:56

kmf pisze:Wnioskodawca zobowiązany jest dostarczyć KOPIE umowy z Zakładem energetycznym,a nie kopie potwierdzona za zgodnosc z oryginalem. Jak mozna potwierdzic za zgodnosc cos czego w oryginale nie widze? No chyba ze ludek przyniesie oryginal umowy i ja osobiscie go kseruje.

dokładfnie, ja nie potwierdzam za zgodność z oryginałem :) i nie ma też przepisu, że wnioskodawca ma przyniesc kopie potwierdzona za zgodnoac z orginalem. No, ale kontrol zawsze swoje, wiec pozyjemy zobaczymy :)
sylajolka

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x