Koord-ś.p - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 07 maja 2014, 14:31

Czy może ktoś jescze się nie zrestartował? Chcę zapytać, co wówczas gdy zachodzi koordynacja? Jak przyznali pielęgnacyjne to jak mam podwyższyć kwotę? To samo co u innych *(bez koordynacji), czyli robię decyzję zmieniającą - ale przecież nie mam czego zmieniać, bo to nie moja decyzja ...help me
Chola

Napisano: 07 maja 2014, 14:44

Ja już nie wiem, proszę, bardzo was proszę o pomoc.
Chola

Napisano: 07 maja 2014, 14:52

zadzwoń sobie do ROPSu ... ale pewnie tobie każą zmieniać
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 07 maja 2014, 15:31

Yhmm, tak zrobię, ale dopiero jutro. Dziękuję ewalu ;]
Chola

Napisano: 07 maja 2014, 16:25

jak dobrze pamiętam to taką sytuacje ktoś opisywał już na forum przy jakiś zmianach .. tylko nie pamiętam czy chodziło o ROPS czy o SKO ... skleroza :roll:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 07 maja 2014, 17:09

:? oj, to ja jej chyba nie znajdę ;[ to nic, jutro będę wydzwaniać i się dowiem.
Chola

Napisano: 08 maja 2014, 9:52

Decyzję zmienia ten organ, który wydał decyzję pierwotnie, czyli jak ROPS przyznał SP to i dokona zmiany decyzji. My ją tylko bedziemy realizowali.
dorofina

Napisano: 08 maja 2014, 10:30

Ja dzwoniłam wczoraj do ROPSu i powiedzieli, że to oni wydają decyzję zmieniającą wysokość śp
Hania

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x