koordynacja - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 03 lut 2014, 16:45

zasadą (przynajmniej u nas) jest, że na nowy okres zasiłkowy gdy nie jestem organem właściwym przesyłam oryginał a gdy koordynacja wyjdzie w trakcie okresu zasiłkowego wówczas ksero wniosku
~koo

Napisano: 03 lut 2014, 16:55

ja już wysłałam ksero z zapytaniem czy zachodzi koordynacja. jężeli uchyliłam decyzję i też wysłałam ksero i chcę żeby temu Panu płacili we Włoszech jak powinnam to napisać? Proszę o dalszą realizację?
~misia

Napisano: 03 lut 2014, 17:38

proszę o podpowiedź....
~misia

Napisano: 03 lut 2014, 17:42

ale jakiej chcesz podpowiedzi. Po pierwsze powiedz Ty uchyliłaś decyzje juz... a z jakiego powodu ?
~ek

Napisano: 04 lut 2014, 10:16

a czy jesli np. przy składaniu wniosku na obecny okres wyszło ze maz wnioskodawczyni przez 1 msc pracowal za granica to musze wyslac zapytanie do ROPS-u??
~Basia

Napisano: 04 lut 2014, 10:26

proponuje tel. do ROPS mój zawsze udzieli informacji jeżeli mam wątpliwości
~ek

Napisano: 04 lut 2014, 10:43

ja uchyliłam decyzję od 1 stycznia i wysłałam wszystkie dokumenty - w tym wniosek z zapytaniem czy zachodzi koordynacja. Teraz Pani przychodzi że mężowi nie chcą przyjąć wniosku u pracodawcy za granicą i ja mam wypełnić E400
~misia

Napisano: 04 lut 2014, 11:07

Jeszce raz : nie mozesz wypełnieć druków E to może tylko ROPS więc niech Pani zapakuje w kopertę i wysle wniosek do ROPSu . To od kiedy zachodzi koordynacja dostaniesz z ROPsu postanowieniem
~ek

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x