koordynacja

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Pola1
Referent
Zajmuję się: ŚW/DS
Kontakt:

koordynacja

Post autor: Pola1 »

Urząd Wojewódzki ustalił, że przepisy o koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego zachodzą od 1 marca 2019r. do nadal. Uchyliłam informację o przyznaniu świadczenia wychowawczego od 1 marca 2019r. do 31 maja 2021r. Miesiąc temu przyszło kolejne pismo z Urzędu Wojewódzkiego, że przepisy o koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego zachodzą od 1 stycznia 2019r. do nadal. Co powinnam zrobić jeżeli uchyliłam informację od marca 2019r.? Co z miesiącami styczeń i luty 2019r.?
mko
Praktykant
Zajmuję się: ŚR, FA,DM, DO
Kontakt:

Re: koordynacja

Post autor: mko »

mama podobną sytuację czy możesz mi powiedzieć na jaki art. się powołałaś przy uchylenie decyzji? Z góry dziękuję.
bubek
Podinspektor
Zajmuję się: koordynacja
Kontakt:

Re: koordynacja

Post autor: bubek »

Uchylić jeszcze dodatkowo styczeń i luty, tak jak uchylałaś od marca i tyle :) Wydaj nową decyzję uchylającą na ten okres, w uzasadnieniu wspomnij, że jeszcze dwa miesiące bo przyszło nowe pismo poszerzające okres i tyle.
https://www.kasarodziny.pl/
ODPOWIEDZ