koordynacja - jak postępować ????

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Ewasjana
Podinspektor
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

koordynacja - jak postępować ????

Post autor: Ewasjana »

pani pobiera u mnie zr od 1 września 2018r. dzis dostaję pismo z koordynacji, że byli uprawnieni do zr w dani do 30 września 2018r. jaki teraz krok z ojej strony?
Bk
Awatar użytkownika
Marcelino
Starszy referent
Zajmuję się: sr/sw
Kontakt:

Re: koordynacja - jak postępować ????

Post autor: Marcelino »

uchylić dec w tym okresie po uprawomocnieniu lub rezygnacji klienta z odwołania przesłać do UW dec uchylającą dec przyznającą w tym okresie papiery (oczywiście ksera)za ten okres harmonogram wypłaty jaka kwota w jakim czasie wypłacona i za co listę sprawdzającą i specjalne oświadczenie dotyczące koordynacji klienta
„Mądry potrafi wyłowić naukę z całej rzeki głupich słów, natomiast głupi nie potrafi wyłowić niczego z potoku mądrości.”
Ewasjana
Podinspektor
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Re: koordynacja - jak postępować ????

Post autor: Ewasjana »

uchylić decyzje na podstawie której bierze do dziś zr? czyli wypłacać jej dalej nie mogę?
czyli dziś zawiadomienie o wszczęciu i uchylić decyzję. jak sie uprawomocni, to przesłać do koordynacji?
myślałam, że nie uchylam bo za granicą już nikogo nie ma, a nienależny to tylko wrzesień 2018r.
Bk
ODPOWIEDZ