Koordynacja - zero informacji o przebywającym

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Nemo
Stażysta
Zajmuję się: Kalkulacją dochodu
Kontakt:

Koordynacja - zero informacji o przebywającym

Post autor: Nemo »

Mam taki przypadek ze w nowym okresie 2017/2018 wyszło ze partner Pani przebywa za granicą - wyszło to za sprawą zasadzenia alimentów od partnera który jak się okazało od około 2 lat przebywa w Wielkiej Brytanii. Kobieta nie utrzymuje kontaków , nie zna miejsca zamieszkania za granicą, ani nie posiada informacji o zatrudnieniu byłego partnera. Dosłownie nie wie nic, na obecna chwile prokuratura ustala jego adres zamieszkania w Wielkiej Brytanii. Wniosek 2017/2018 wysłany do wojewody tylko z oświdczeniem ze Pani nic nie wie. Co zrobić z okresem 2016/2017 wysłać zapytanie czy zachodzi koordynacja czy czekać na jakies informacje odnosnie adresu partnera z prokuratury?
Nemo
Stażysta
Zajmuję się: Kalkulacją dochodu
Kontakt:

Re: Koordynacja - zero informacji o przebywającym

Post autor: Nemo »

Dzwoniłam do wojewody i uzyskałam informaje że nie mam senus zeby wysyłać zapytania bo skoro nie dołaczymy im żadnych informacji o przebywajacym za granicą to i tak nam to odeślą i badź tu madry :roll:
ODPOWIEDZ