Koordynator po rosocjalizacji ??
Koordynator po rosocjalizacji ??
Czy koordynatorem rodzinnej pieczy zastępczej może zostać osoba po resocjalizacji, bez rocznego doświadczenia w pracy z rodziną? Uświadomcie mnie, bo ja myślę, że chyba nie, ale może się mylę...
Re: Koordynator po rosocjalizacji ??
~m- ja to wiem. Tylko że tam nie ma wymienionej resocjalizacji chyba że kandydat ma roczne doświadczenie w pracy z dziećmi. I tak to rozumiem - że nie może. Ale znam przypadek, że taka osoba pracuje. Więc potrzebuję Waszej opinii żeby nie wprowadzać błędnej dyskryminacji
hej, a resocjalizacja to nie pedagogika specjalna?? reso to specjalnosć, kierunek - ped. specjalna. a wiec możesz
pcpr, jakoś to uzasadnisz dlaczego nie?? nie bo nie? czytałaś ustawę o pieczy? jest tam zapis, że po ped. specjalnej można być koordynatorem, a reso to pedagogika specjalna. no chyba, ze co uczelnia to inne kierunki...
a czy nie ważny jest kierunek studiów? w tym wypadku pedagogika jak myślę a resocjalizacja jest jako specjalizacja wówczas.
A psycholog kliniczny to pewnie nie jest psychologiem

Oprócz Koordynator po rosocjalizacji ?? - Stare tematy przeczytaj również:
KONTROLA PFRON Z WARSZAWY
uprawnienie pracownika socjalnego
co robić z nadpłaconymi świadczeniami
srednie wynagrodzenie
nowelizacja a ZRZ Wielodzietne
Zaproszenie
kontrola z PFRON
szkolenie rodzin zastępczych
ORGANIZATOR - organizacja pracy
Programy i zadania PFRON - Aktywny samorząd
Rodzina zastępcza -PILNE
czym jest uposażenie rodzinne?
zarobki koordynatora rodznnej pieczy zastępczej/podinspektora ds. świadczeń/pracownika socjalnego
koncentrator tlenu
rodzina zastępcza-koordynator
plan pomocy dziecku