hej pomożecie czy dobrze rozumiem wypłaciliśmy świadczenia wychowawcze 500+ decyzja wojewody na kwotę 75 080 zł czyli moje koszty obsługi to 2 252,40 zł i mogę je w całości wykorzystać ?
hej pomożecie czy dobrze rozumiem wypłaciliśmy świadczenia wychowawcze 500+ decyzja wojewody na kwotę 75 080 zł czyli moje koszty obsługi to 2 252,40 zł i mogę je w całości wykorzystać ?
na moje tak, minimum 2000,00 zł, 3% wypłaconych świadczeń lub iloczyn 30,00 zł i liczby wydanych rozstrzygnięć (ta wyższa kwota)
A czy wg was jesli gmina nie ma zadnych wypłat ani rozstrzygniec w sprawie wychowawczego to zawsze i tak jej przysłuhguje 2000? Kazdej gminie, czy cos rob w tym temacie czy nie to 2 tysie ? Na co wtedy mozna to wydac?
a jak wnioskowac o te 2000zł. Nie ma żadnego zapotrzebowania na te koszty. My wykazujemy tylko że wydatki na św.wychowawcze mamy zerowe i rozstrzygniecia tez zero.
a jak wnioskowac o te 2000zł. Nie ma żadnego zapotrzebowania na te koszty. My wykazujemy tylko że wydatki na św.wychowawcze mamy zerowe i rozstrzygniecia tez zero.
województwo kujawsko-pomorskie zwykłe pismo do UW przez e-PUAP podpisane przez dyrektora