Ma się rozumieć, jeżeli wnioski wpłyną na nowy okres świadczeniowy a decyzja nie zostanie jeszcze wydana przed wejsciem ustawy to i tak po "nowemu" przyznajemy kwotę np. ktoś ma zasądzone 600 zł wiec otrzyma 600.
tak, a jak będzie to wyjdzie w praniu, na szczęcie mamy czad na wydanie decyzji, więc na razie nie ma co się śpieszyć, bo cholera wie co oni znowu wymyślą.
Chodź według mnie to ten projekt ustawy nie wejdzie w życie, bo nasz kochany rząd nie będzie miał na to pieniędzy.
A czy ta zmiana to już weszła w życie? jak będziecie coś wiedzieć to dajcie znać. I co z wnioskami na nowy okres czy już zamawiacie? Czy jeszcze czekacie czy będą na jakie zmiany?
Jak dla mnie to już pozamiatane. Nie zmienią wysokości wypłacanych alimentów. Szkoda, ale według mnie oni nie mają pieniędzy na zwiększenie wypłat w funduszu alimentacyjnym.
Jak dla mnie to już pozamiatane. Nie zmienią wysokości wypłacanych alimentów. Szkoda, ale według mnie oni nie mają pieniędzy na zwiększenie wypłat w funduszu alimentacyjnym.