królowa forum jest tylko jedna - DZIBAR - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 14 maja 2013, 13:46

wklejara
~my

Napisano: 14 maja 2013, 15:05

nie wiem jakie kierują toba intencje i po co ten post, ale mnie uczono, ze \"kto sie wywyzsza bedzie ponizony\" dlatego uwazam, że mam takie same prawa jak inni pracownicy socjalni i nie uwazam, ze jestem kims lepszym, a to, ze jestem aktywna to kwintesencja wielu czynników ( w tym charakteru i pewnie tez kwestia moich umiejętności ) - jeżeli chcesz zwrócić na mnie uwagę i zajac mój czas to powiem tylko raz - dzięki takim jak ty szlifuję swój profesjonalizm ( oczywiscie ponosze też tego koszty zdrowotne, ale ponieważ jestem chrześcijanką to wierzę, że Bóg dajac komuś zadanie - daje też siły aby je wykonać:)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 14 maja 2013, 15:12

fajnie nie truj i wklej coś ,, pozytywnego \" bo cały czas jestes nośnikiem ,, złych wiadomości \" a ilu jest zdołowanych przez te twoje wklejki? nie zastanawiałaś się?
w kraju jest źle a może przez pozytywne myślenie będzie odrobinkę lepiej?
~my

Napisano: 14 maja 2013, 15:14

na tym poscie mojej aktywnosci nie bedzie
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 14 maja 2013, 15:16

co się dziwisz dzibar, wchodzę na forum i tylko dzibar i dzibar, dyskutuje, wkleja i wszędy pełno ciebie i zaprawdę jesteś królową tego forum.
~ela

Napisano: 14 maja 2013, 17:11

o tak zaiste jest nią i włada niepodzielnie. Adam przez chwilę chciał ją zdetronizować swoim chamstwem ale Dzibar dała odpór i biedny z podkulonym ogonem poczłapał w strone zachodzącego słońca.....przepraszam eh łza w oku sie kręci. Walcz adamie jeszcze nie wszystko stracone i ty możesz zostać królową. Odwagi
~jaja

Napisano: 14 maja 2013, 17:23

a królowa jest naga...
~??

Napisano: 14 maja 2013, 17:24

jest różowa
~joł

Napisano: 14 maja 2013, 17:28

prosiaczek? czy co inne?
~no

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU