TV Trwam w multipleksie - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 20 maja 2013, 1:19

W obronie TV Trwam na multipleksie (naziemnej telewizji cyfrowej)

https://www.rp.pl/temat/793961.html

Dyskryminacja wartości chrześcijańskich w Polsce?

Moim zdaniem, to jest dyskryminacja!
~chrześcijanin-katolik

Napisano: 20 maja 2013, 7:35

to dyskryminacja!
~zgadam się

Napisano: 20 maja 2013, 9:36

no to macie pecha
~goska

Napisano: 20 maja 2013, 10:21

Paszła komuszyco!
~komuchozol

Napisano: 20 maja 2013, 10:42

chamski katol-nacjonalista
~socjal

Napisano: 20 maja 2013, 10:56

psik psik psik zaraz znikniesz he he he
~komuchozol

Napisano: 20 maja 2013, 11:02

tacy jak ty wystawijaą ohydną opinię dla innych, normalnych wierzących, nie ma się co dziwić że ludzi odchodzą od kościoła, jak tacy jak powyżej pokazują brak kulrury i wartości chrześcijańskich, wstyd!
~hi hi

Napisano: 20 maja 2013, 11:12

ośmieszasz się Łukaszku-komuchozolu po całości, nie udało się wygrać wyborów to znęcasz się nad innymi, uchroń nas Boże od takich nacjonalistycznych politologów
~kazik

Napisano: 20 maja 2013, 11:38

Ja widzę w społeczeństwie 3 rodzaje katolików

1 -si to ci którzy modlą się w duchu i prawdzie, są we wspólnotach, kochają kościół ten który nie jest wymysłem księży ale Jezusa bo to On chciał dla nas Kościoła. Spotkali żywego Boga i starają się go naśladować.

2-dzy to ci tzw. nabożni - katolicy na pokaz. W kościele klękają, biją pokłony przed tabernakulum, najgłośniej śpiewają - tacy święci na pokaz. Kończy się msza zaczyna życie a w życiu kłamią, obgadują, wbijają nóż w plecy innym i nadal sądzą że są święci i takich się boję- są niebezpieczni bo robią złą reklamę innym ,, katolikom \" i takich najbardziej widać

3-ci to ledwo praktykujący, letni przypominają sobie o Bogu przy świętach i pogrzebach. Psioczą na księży, kościół, nic im nie pasuje itd itp.

Widzę że ludzie odchodzą do kościoła zwłaszcza ten 3 ci rodzaj katolików, natomiast widzę też że bardzo przybywa tych 1 - szych i to mnie cieszy:)
~Kocur

Napisano: 20 maja 2013, 12:14

ja niestety obserwuję odejście od kościoła ludzi, którzy do tej pory nie poddawali w wątpliwość wiary i instytucji kościoła, odchodą, modlą się ale nie chodzą do kościoła i nie ufają księżom, są zmęczeni cyrkiem okołosmoleńskim, miesięcznicami itp. nie uznają wojowania krzyżem lub pod znakiem krzyża w imię politycznych interesów
raczej nie widzę takich, którzy zaczynają chodzić do kościoła, kościoły świecą pustkami
~socjal

Strona 1 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x