Czy ktoś może mi podpowiedzieć co zrobić z osobami, które pobierają zdo lub szo i są ubezpieczone w KRUS, bo wcześniej nie zgłosiły do KRUS prośby o wyrejestrowanie?
Czy ktoś miał lub ma taką sytuację???
ja właśnie wysłałam "nowego" do krusu ... pani w okienku mu powiedziała, że jak " przejdzie " na to nowe ubezpieczenie to traci wszystko to co do tej pory uzbierał i że to mu się nie opłaca ....sylwia1980 pisze:Ja mam takie osoby. I szczerze powiedziawszy też nie wiem co z nimi zrobić....Chyba zostawie tak jak jest. Nowe osoby wysyłam już z decyzjami do KRUS.
Ewalu jakim cudem wszystko traciewalu pisze:ja właśnie wysłałam "nowego" do krusu ... pani w okienku mu powiedziała, że jak " przejdzie " na to nowe ubezpieczenie to traci wszystko to co do tej pory uzbierał i że to mu się nie opłaca ....sylwia1980 pisze:Ja mam takie osoby. I szczerze powiedziawszy też nie wiem co z nimi zrobić....Chyba zostawie tak jak jest. Nowe osoby wysyłam już z decyzjami do KRUS.
![]()
a to już nie do mnie to pytanieanetag pisze:Ewalu jakim cudem wszystko traciewalu pisze:ja właśnie wysłałam "nowego" do krusu ... pani w okienku mu powiedziała, że jak " przejdzie " na to nowe ubezpieczenie to traci wszystko to co do tej pory uzbierał i że to mu się nie opłaca ....sylwia1980 pisze:Ja mam takie osoby. I szczerze powiedziawszy też nie wiem co z nimi zrobić....Chyba zostawie tak jak jest. Nowe osoby wysyłam już z decyzjami do KRUS.
![]()