Pisać zwykłym wnioskiem o udostępnienie danych osobowych? i jaki zakres żądanych informacjiSzarak pisze:Duchowny to ryczałt. Jak Ci nie wyskakuje w MF pisz do właściwego US. Miałem to samo w tym roku system nie pokazywał ale US pięknie mi odpisał.
proszę o podpowiedźaga79-30 pisze:Pisać zwykłym wnioskiem o udostępnienie danych osobowych? i jaki zakres żądanych informacjiSzarak pisze:Duchowny to ryczałt. Jak Ci nie wyskakuje w MF pisz do właściwego US. Miałem to samo w tym roku system nie pokazywał ale US pięknie mi odpisał.
dziękujęaga79-30 pisze:proszę o podpowiedźaga79-30 pisze:Pisać zwykłym wnioskiem o udostępnienie danych osobowych? i jaki zakres żądanych informacjiSzarak pisze:Duchowny to ryczałt. Jak Ci nie wyskakuje w MF pisz do właściwego US. Miałem to samo w tym roku system nie pokazywał ale US pięknie mi odpisał.
dziękujęSzarak pisze:Tak zwykły wniosek o udostępnienie danych my wysyłamy przez ePUP
Zakres informacji
- zaświadczenie informujące o dochodzie podlegającym opodatkowaniu zryczałtowanym podatkiem dochodowym od niektórych przychodów (dochodów) osiąganych przez osoby fizyczne, każdego członka rodziny, zawierających dane odpowiednio o:
a) formie opłacanego podatku,
b) wysokości przychodu,
c) stawce podatku,
d) wysokości należnego podatku
- w roku kalendarzowym 2022 r.;