u nas do księgowa ważniejsza od dyrektoraMonialek pisze:u mnie tez księgowa chciała kase, bo robi przelewy. Ale otwarcie powiedziałam, że to ja 200 wniosków przyjmowałam, robiłam co tydzień sprawozdania i użerałam się z ludźmi od lipca/sierpnia. i jeszcze do listopada. więc sorry. Ani złotówki nie dostanie.
to widzę że ty najważniejsza jesteś w Ośrodku. punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i to nie ty decydujesz kto i ile dostaje. Jakbyś była na miejscu księgowej robiąc plany budżetowe listy rozliczając budżet tez byś chciała jeśli jest możliwość coś urwać. To też zależy jaka proporcja wynagrodzenia do płacy. U nas też pracownik robiący decyzję dostaje jakieś 70% dotacji. Osoba wysyłająca powiadomienia i podpisująca informacje i robiąca listy jakieś 15% a reszta pójdzie na pracowników pozostałych kasa księgowość pomoc administracyjna.Monialek pisze:u mnie tez księgowa chciała kase, bo robi przelewy. Ale otwarcie powiedziałam, że to ja 200 wniosków przyjmowałam, robiłam co tydzień sprawozdania i użerałam się z ludźmi od lipca/sierpnia. i jeszcze do listopada. więc sorry. Ani złotówki nie dostanie.
w rozporządzeniu wyraźnie pisze ze nie mogą sobie wziąć tej kasy , dlatego są te kontroleHipolita pisze:Też jestem ciekawa, czy księgowa i kierownik u was dostają kasę z 300+, bo my si e doliczyć nie możemy i wychodzi, że kasa dzielona była na więcej osób niż te, które obsługiwały 300=.