nic ciekaweko omawianie decyzji na zmiane kwoty w sp i o zdo troche o skladkach ogolnie sporo ludzi ciasno momentami chaos, ludki przekrzykiwali wardacha i oczywiscie w trakcie szkolenia setki pytan
tez byłam na szkoleniu z wardachem i to było jedno z lepszych szkolen na jakich byłam. facet rzeczowo i jasno wszystko wyjasnia dodatkowo odp. na pytania i w czasiwe przerw pomaga w róznych innych sprawach związanych z praca w opsach. tłok i przekrzykiwania sa obecne na wszystkich szkoleniach z których jak do tej pory ja zadowolona nie byłam. Jak równiez to ze wiekszość ludzi rzuca sie na katering jakby ciasta i kawy na oczy nie widziała ale to szczegół, ale w sumie to zawsze najbardziej mi nie pasuje.
Ze szkolenia z tym Panem dowiedziałam sie wszystkiego co chciałam wiedziec.
oswiadczenia bierzemy do wyrównania i na bierząco do zdo że osoba nie prowadzi gospodarstwa i nie pracuje w nim
SZO- od 15 maja rolnik który oświadczy ze rezygnuje z pracy w gospodarstwie i zrezygnuje z zatrudnienia i ma na to swiadectwo pracy dostanie SZO, kryterium dochodowe zostaje.
ja jeżdżę do niego prawie od samego początku
raz byłam z gąsiorową i mazurkiewiczem - strata czasu
ona mówiła o pracy swojego MOPRu
on czytał ustawę i bajki opowiadał
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ok ale co ze składkami w przypadku rolników? bo rolnik ma ubezpieczenie w KRUS bo pracuje w rolnictwie jak rezygnuje z pracy w gospodarstwie to składek nie ma? co z tym fantem??????????
już kiedyś pisałam , może nie pracować, chwast po pachy a składki musi płacić
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes