kto byl na szkoleniu z wardachem? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 16 maja 2014, 7:55

jakie przekazal ciekawostki?
ewelina1

Napisano: 16 maja 2014, 13:09

nic ciekaweko omawianie decyzji na zmiane kwoty w sp i o zdo troche o skladkach ogolnie sporo ludzi ciasno momentami chaos, ludki przekrzykiwali wardacha i oczywiscie w trakcie szkolenia setki pytan
ops2

Napisano: 16 maja 2014, 13:41

tez byłam na szkoleniu z wardachem i to było jedno z lepszych szkolen na jakich byłam. facet rzeczowo i jasno wszystko wyjasnia dodatkowo odp. na pytania i w czasiwe przerw pomaga w róznych innych sprawach związanych z praca w opsach. tłok i przekrzykiwania sa obecne na wszystkich szkoleniach z których jak do tej pory ja zadowolona nie byłam. Jak równiez to ze wiekszość ludzi rzuca sie na katering jakby ciasta i kawy na oczy nie widziała ale to szczegół, ale w sumie to zawsze najbardziej mi nie pasuje.

Ze szkolenia z tym Panem dowiedziałam sie wszystkiego co chciałam wiedziec.
julkaa

Napisano: 16 maja 2014, 13:43

a mówił coś w sprawie ZDO dla rolników co robić tymi oświadczeniami czy bierzemy je tez do wyrównania
agusiaz

Napisano: 16 maja 2014, 13:46

Witam! Julkaa powiedz proszę co powiedział w sprawie rolników? Chodzi mi o szo, rezygnację z pracy w gospodarstwie i składki?
ana14

Napisano: 16 maja 2014, 13:52

oswiadczenia bierzemy do wyrównania i na bierząco do zdo że osoba nie prowadzi gospodarstwa i nie pracuje w nim

SZO- od 15 maja rolnik który oświadczy ze rezygnuje z pracy w gospodarstwie i zrezygnuje z zatrudnienia i ma na to swiadectwo pracy dostanie SZO, kryterium dochodowe zostaje.
mok

Napisano: 16 maja 2014, 13:54

sorki - nie tylko julka jest zadowolona ze szolenia z tym panem :D
mok

Napisano: 16 maja 2014, 13:57

ja jeżdżę do niego prawie od samego początku
raz byłam z gąsiorową i mazurkiewiczem - strata czasu
ona mówiła o pracy swojego MOPRu
on czytał ustawę i bajki opowiadał
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 16 maja 2014, 13:59

ok ale co ze składkami w przypadku rolników? bo rolnik ma ubezpieczenie w KRUS bo pracuje w rolnictwie jak rezygnuje z pracy w gospodarstwie to składek nie ma? co z tym fantem??????????
ana14

Napisano: 16 maja 2014, 14:00

już kiedyś pisałam , może nie pracować, chwast po pachy a składki musi płacić
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x