kto chce stworzyć KIS?? - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne

Strona 3 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 02 kwie 2008, 15:48

Czy do tworzenia KIS w ramach PO KL tez z klientami musicie pracowac na kontraktach socjalnych
~Dorota

Napisano: 03 kwie 2008, 21:39

Proszę o przesłanie materiałów dotyczących tworzenia KIS. Dziękuję [email protected]
~bożena

Napisano: 04 kwie 2008, 15:01

Witam,
proszę o informacje na temat funkcjonowania KIS.
Mój e-mail [email protected]

Pozdrawiam
~Monika

Napisano: 20 kwie 2008, 0:42

Nasze Stowarzyszenie chciałoby utworzyc KIS. O srodki chcemy aplikowac do EFS Proszę o pomoc, jak się do tego zabrac. Co pisać we wniosku,na jakie działania? i czy w miejscowości wiejskiej 320 mieszkańców jest szansa na utworzenie KISU? Z góry serdecznie dziekuję. Mój e-mail : [email protected]
~Marzena

Napisano: 05 cze 2008, 11:44

Witam.
Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w jakim pracuje chce utworzyć KIS. Proszę o pomoc.
Jakie trzeba podjęć działania na samym początku?
Jeśli ktoś posiada regulamin tworzenia KIS -u to prosze o przesłanie wszelkich informacji na e-mail [email protected]
Serdecznie dziękuję.
~goska

Napisano: 06 cze 2008, 17:06

Marzeno, jeżeli wieś ma tylko tyle mieszkańców to lepiej gdybyś stwoarzyła klub pracy przy swoim stowarzyszeniu, to podobne działania ma. Łatwiejsze.
~Dorota

Napisano: 14 cze 2008, 10:50

W związku z informacjami jakie otrzymałam o nowej działalności i odnalezieniem miejsca pobytu pana A. Kowalskiego wcześniej Kotlarskiego zamieszkałego w Gorzowie Wlkp, a obecnie przebywającego w Warszawie.
Pan Kowalski prowadził-założył fundację w Gorzowie Wlkp, której kapitał założycielski wynosił 1mln fikcyjnych euro , o czym pisały gazety w Gorzowie art. pt. „Zrobieni w milion euro”.
Następnie rozpoczął swoją działalność w Poznaniu zakładając Fundację Edukacji Przedsiębiorczości również z wirtualnym kapitałem założycielskim 5 mln zł.
Chciałam Państwa jako partnerów współpracujących z panem Kowalskim poinformować o wyczynach i oszustwach w/w osoby.
Jestem jedną z osób oszukanych i okradzionych przez w/w osobę, dla której wzięłam kredyt na zakup domków przy ul. Czarnej Roli 1/3 w Poznaniu. Pan Kowalski okradł mnie na około 12 tysięcy. Takich osób jak ja jest więcej nie tylko w Poznaniu.
Pan Kowalski swoją działalność polegająca na oszustwach i wyłudzeniach rozpoczął już w Gorzowie Wlkp. do dnia dzisiejszego jest obciążony kredytem
w sklepie Mars obecnie zadłużenie na kwotę około 7 tysięcy wyrok do odsiedzenia 1,8 m-cy
Pan Owsianik posiada wyrok, gdzie Kowalski okradł go na około 20 kilka tysięcy kilka lat temu zakładając firme „cipex”, która trudniła się wywożeniem kobiet w celach aborcyjnych,
Spółdzielnia mieszkaniowa Rodzina w Gorzowie Wlkp oszustwo kilkudziesięciu osób, sprawa w sadzie toczyła się kilka lat.
W Poznaniu firma Polsoft - projekty bankowe została oszukana na około 700 tysięcy złotych ( posiadają wyrok i zajęcie komornicze),
Wyrok 1 rok pozbawienia wolności w Poznaniu za oszustwo założenie fałszywych oświadczeń u notariusza kapitał założycielski 5mln zł dla Fundacji Edukacji Przedsiębiorczości.
Osoba ta przebywała w więzieniu, a aby uniknąć kar samowolnie poddała się leczeniu w szpitalu dla umysłowo chorych w Gorzowie Wlkp.
Lista wyczynów i oszustw owego pana jest zapewne większa niestety sama nie byłam w stanie odszukać wszystkich poszkodowanych.
~d

Napisano: 22 lip 2008, 19:45

Witam Wszystkich ! Od niedawna powstał w mojej miejscowości KIS (zachodniopomorskie). Mamy opracowany regulamin, strukturę organizacyjną i grupę docelową. proszę o przesłanie informacji dotyczących funkcjonowania klubu na adres [email protected]
Zależy mi bardzo na programie i harmonogramie. Czy prowadzicie ewidencję uczestników i osób korzystających z usług KIS ? Jak ona wygląda ? Wszelkie materiały mile widziane. Z góry dziękuję za pomoc.
~Beata

Napisano: 24 wrz 2008, 16:48

Jestem z małopolski też bardzo proszę o jakieś informacje dotyczące tworzenia KIS a w szczególności w ramach projektów PO KL poddziałanie 7.2.1. Z góry dziękuję mój adres: [email protected]
~Justyna

Napisano: 24 lis 2008, 1:14

Witam. Podobnie jak poprzednicy poszukuję materiałów, które ułatwią start dla KIS. Chcę skorzystać z wiedzy i doświadczenia życzliwych ludzi, więc jeśli ktoś zechciałby się podzielić, to proszę szczególnie o statut KIS i harmonogram działania na adres [email protected]
~zisis

Strona 3 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x