kto pracuje na top-team?
kto pracuje na top-team?
Witam, potrzebuje podpowiedzi odniosnie dec na podwyzszenie sw piel generowanej z programu top-team.
Chodzi o to, że dodałam sobie wzorzec wydruku decyzji zmieniającej, a potrzeba jest jeszcze wybrac szablon wydruku decyzji zmieniajacej...i mam pytanie czy ten szablon tez trzeba noiwy tworzyc??jak mam to zrobic??
Chodzi o to, że dodałam sobie wzorzec wydruku decyzji zmieniającej, a potrzeba jest jeszcze wybrac szablon wydruku decyzji zmieniajacej...i mam pytanie czy ten szablon tez trzeba noiwy tworzyc??jak mam to zrobic??
Re: kto pracuje na top-team?
tylko jak chce zrobic te podwyzszenia to do wyboru mam przedłużenie 2009, przyznajaca i zwrotna......nie mam innych..nie wiem czy ja mam cos nie zrobione..
Witam ja wprowadziłam wzór decyzji we wzorach i weszłam w system, naprawa danych, zmiana kwoty świadczenia pielęgnacyjnego i tam wyskoczyła mi lista osób którym mam zmienić decyzje zaznaczyłam wybrałam wzór decyzji i poszło. Jeśli masz dużo świadczeń zrób sobie kopie osób żeby później wydrukować sobie decyzję i sprawdzić.
wzor decyzji tez sobie stworzylam i on jest ale tam trzeba jeszcze wybrac szablon i nie wiem jaki..wybieralas szablon???
cos sie utworzylo bez wybierania szablonu,,,zaraz zerken czy prawidlowo...dzieki:)
a czy jak ktos ma skladke to Ci dobrze na decyzji wychodzi ze wstzrymuje z koncem kwietnia ale i przyznaje od maja???ja mam tylko ze wstrzymuje a nie mam ze przyznaje..
trzeba wejsc do osoby ktora ma skladke i dac obciazenie..dlatego na liscie zus mi nie wyszla
Oprócz kto pracuje na top-team? - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
rolnicy a zdo
co z takimi osobami
WNIOSKI O ZDO!!!!!
prośba do Elmera
ś.p zmiana
JESTEM NA STAZU PROSZE O POMOC
odstetki ZDO
Czy jest już ktoś po szkoleniu na temat ZDO?
upoważnienie
czy ma już ktoś upoważnienie dla kierownika OPS-ZDO?
urlop wychowawczy
uzysk renta socjalna
wywiad czy aktualizacja-ZDO
Jak przyznajemy? Na jakie okres?
proszę o sprawdzenie wniosku o ZDO
zmiana