kto się wywyższa bedzie poniżony

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: kto się wywyższa bedzie poniżony

Post autor: dzibar »

Nie wywyższam się i nie mam zamiaru polemizować z osoba, która wykazuje tak wielka ignorancję w sprawie, dodatkowo piętnując mnie i deprecjonujac
Dzidka
~xyz

Post autor: ~xyz »

nie piętnuj i nie deprecjonuj, sama jesteś ignrantką, ale za to specjalistka od samouzdrawiania, nie wygłupiaj się tutaj dziecinko to nie będzie przykro...
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

~~xyz nie zamierzam polemizować bo to, ze tobie \"dziecinko\" przykro to nie powód aby mnie też musiało byc przykro, ja nareszcie uwolnilam sie od stanów ( podatnosci na manipulacje) kiedy za wszystko czułam się odpowiedzialna ( każdy odpowiada za siebie - i to jest podstawa)
Dzidka
~do dzibar obrończyni zamachowcó

Post autor: ~do dzibar obrończyni zamachowcó »

bądź odpowiedzialna za wlasne słowa i to wystarczy i nie będzie ci przykro, xvz pewnie to miał na mysli, a też i powinnaś odczuwać przykrość, wstyd, zażenowanie, bo to ludzkie i konieczne w normalnym funkcjonowaniu
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

jeżeli tak czujesz to odczuwaj i nie manipuluj moimi uczuciami - jestem zbyt odpowiedzialna aby dać się prowokować
Dzidka
~do dzibar obrończyni zamachowcó

Post autor: ~do dzibar obrończyni zamachowcó »

niczym nie manipuluję tylko zwracam uwagę - archiwizuję twoje dziwolągi - brak uczuć jest niebezpiecznym stanem - warto skonsultować się ze specjalistą to tyaka elementarna reakcja i dobra rada, bo nie jesteś odpowiedzialna
~dla dzibar

Post autor: ~dla dzibar »

i z tym się zgadzam dzibar - niestety

:nie piętnuj i nie deprecjonuj, sama jesteś ignrantką, ale za to specjalistka od samouzdrawiania, nie wygłupiaj się tutaj dziecinko to nie będzie przykro...\" - xyz
~czytaj dzibar

Post autor: ~czytaj dzibar »

Jarosław Kaczyński nie zapłacił Rafałowi Roglaskiemu ani grosza - informuje \"Newsweek\". Według tygodnika za usługi prawnika płacił klub PiS. Z kolei klub pieniądze otrzymuje z Kancelarii Sejmu. W ten sam sposób opłacano także innych prawników zajmujących się Smoleńskiem. W sumie Rogalski zarobił w ten sposób ok. 250 tysięcy złotych.
\"Newsweek\" dotarł do umowy, którą Rafał Rogalski podpisał z PiS-em. Zgodnie z jej treścią prawnik miał zająć się \"podejmowaniem na rzecz klubu PiS czynności prawnych w związku z działalnością organów państwa zaangażowanych w wyjaśnianie katastrofy\". W sumie zarobił w ten sposób ok. 250 tysięcy złotych. - Na początku płaciliśmy Rogalskiemu 9 tys. zł miesięcznie, potem ok. dwunastu, ale w ciągu ostatniego roku obniżyliśmy to o połowę. W sumie mogło się uzbierać ok. 250 tys. zł To sporo, ale gdybyśmy wzięli prawnika z rynku, to musielibyśmy wydać jeszcze więcej - twierdzi informator tygodnika.

Wcześniej media obiegła opublikowana przez \"Super Express\" informacja, że wynagrodzenie Rogalskiego pokrywał z prywatnych pieniędzy Jarosław Kaczyński. Prezes PiS miał nawet w tym celu zapożyczyć się u członków innych rodzin smoleńskich. Jednak według \"Newsweeka\" wszystkie koszty poniósł klub parlamentarny Prawa i Sprawiedliwości, czyli pośrednio Kancelaria Sejmu
~ja pier.dziu

Post autor: ~ja pier.dziu »

czyli bezpośrednio my i tak oto opłacaliśmy wmawiane nam głupoty
~o motylek

Post autor: ~o motylek »

dzibar poszła gotować obiad albo na jagody
ODPOWIEDZ