ktory art ustawy dot marnotrawnienia wyplacanych swiadczen - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 05 maja 2014, 11:34

witam, ktory art mowi o marnotrawniniu wyplacanych swiadczen????mam klientke ktora przepija sw rodzinne..
gosiakops

Napisano: 05 maja 2014, 11:52

17a
Mag.

Napisano: 05 maja 2014, 11:56

mam pierwszy raz taki przypadek...jest matka alkohloiczka i corka ....matka pije i nie daje nic corce..
gosiakops

Napisano: 05 maja 2014, 11:58

jak ma wygladac teraz wyplata???corka nie ma 18 lat.rodzinne jest na matke9 przelew)..jak to zrobic zeby corka dostawala kase a matka nie mogla tego przepic??
gosiakops

Napisano: 05 maja 2014, 12:03

Ja właśnie robiłam niedawno taka decyzję. My daliśmy w formie rzeczowej tj. zakupów art. w sklepie. W sklepie maja przykaz ze bez używek żadnych.
Mag.

Napisano: 05 maja 2014, 12:14

ta matka ma juz przyznane rodzinne i dostaje na przelew..jak ma wygladac taka decyzja, trzeba zrobic zmieniajaca czy jak????? jak to wyglada w praktyce????czy corka bedzie musiala paragony przynosic czy jak???
gosiakops

Napisano: 05 maja 2014, 12:22

Zmiana decyzji w części dotyczącej formy wypłaty zasiłku. My się umówiliśmy ze sklepem, że będą wystawiać fakturę na zakupione art.
Mag.

Napisano: 05 maja 2014, 12:25

aha, a jak dziewczyna np bedzie chciala kupic bilet autobusowy czy cos innego to moze przynosic rachunki z kilku sklepow, tak??
gosiakops

Napisano: 05 maja 2014, 12:28

a jaka dajesz forme wyplaty jak to wyglada w praktyce??czy piszesz ze got w banku tak np u nas jest i musi Ci doniesc fakture czy jak????
gosiakops

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x