To ja już nic nie rozumie. Tyle nasłuchałem się się o tym a teraz miałoby się okazać, że to wszystko, to tylko konfabulacje podobne do tych o przekopywaniu ziemi do głębokości 1 metra? Kto tak robi, że w tak ważnej sprawie rozpowszechnia nie sprawdzone informacje? Czy ktoś za to odpowie? A co z odpowiedzialnością mediów, które tak ochoczo i na siłę lansowały tezę o obecności generała w kokpicie? Czuję się oszukany i nie uwierzę już w ani jedno zapewnienie rządu. To już koniec. Czy urażone ambicje polityczne uprawniają jakąkolwiek władzę do tak lekceważącego traktowania bezprecedensowej katastrofy w historii Polski? Czy naprawdę rządzący mogą mieć dobre samopoczucie? Czy nie mają sobie nic do zarzucenia. Doprawdy jestem w szoku. W każdym normalnym kraju po takich informacjach nastąpiłaby seria dymisji. Jednak ludzie, którzy podają się do dymisji mają jakąś godność, poczucie odpowiedzialności. A przecież ta informacja zaprzecza tym sprawom:
https://wiadomosci.wp.pl/title,To-nie-by ... caid=1dbb1
Kurde
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Kurde
no a w naszym kraju premier dostaje jeszcze laur za kompetencje i umiejętności - czy to nie ironia losu, czy to nie obłuda, to wola o pomstę do nieba.............. i to nie jest kwestia nienawiści czy innej opcji to jest sprawa honoru, sumienia, moralności.
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Kurde
na sprawiedliwośc niektórzy czekali nieraz całe życie i nie doczekali sie za swojego życia tylko pośmiertnie byli rehabilitowani
bo tego jak bardzo mozna być obłudnym i nierzetelnym w swojej pracy mamy na codzień przykłady - tak więc i prawo podlega niestety tym mechanizmom związanym z sumieniem ludzkim i opcją rządzącą ~~oto i cały komentarz na twoje kolokwializmy
bo tego jak bardzo mozna być obłudnym i nierzetelnym w swojej pracy mamy na codzień przykłady - tak więc i prawo podlega niestety tym mechanizmom związanym z sumieniem ludzkim i opcją rządzącą ~~oto i cały komentarz na twoje kolokwializmy
Dzidka
Oprócz Kurde - HYdE PaRK przeczytaj również:
oblicza władzy i administracji
Wieczorna rozmowa z heniem :)
POSZUKUJĘ OSOBY DO WSPÓLNEGO WYJAZDU
rozmrożenie płac?
REFERENDUM w sprawie ACTA
NIE dla ACTA!!!
Tak jesteśmy nieustannie manipulowani
a nasz rząd oddał za darmo konsecje na poszukiwania złóż. Chwalcy po-psl do boju. Kontrować
światowe standardy
znacie takich pracowników socjalnych - bo ja tak
Jest wyrok
Film o losach świata
Abonamnet
są jeszcze ludzie normalni
Polska 2012
ciekawe, od kogo ten świat pożyczył pieniadze?