Wieczorna rozmowa z heniem :)
Wieczorna rozmowa z heniem :)
Jeśli tylko masz nastrój, zapraszam przed lustro
Póki co, możemy wystąpić w maskach. Póki co...

Re: Wieczorna rozmowa z heniem :)
poczekam na ~henia
Może się zmiarkuje, o jaki park chodzi
)
Może się zmiarkuje, o jaki park chodzi

no to znalazłem ławeczkę w parku H a dlaczego ~. ma maskę obraźlucha- przecież też ma coś ciekawego do powiedzenie.
uff... dobrze, że znalazłeś
)
Nie wiem, czym obraziłam. Odwróciłam na chwilę wzrok, a on/ona/ono uznał/a/o, że to znak znudzenia??

Nie wiem, czym obraziłam. Odwróciłam na chwilę wzrok, a on/ona/ono uznał/a/o, że to znak znudzenia??
heniu
Chciałabym coś wyjaśnić, bo nie lubię od nieporozumień zaczynać rozmowy. Ta głupota i nietolerancja, której tak nie lubię... to chodziło o inne maski, nie o maskę ~henia
Chciałabym coś wyjaśnić, bo nie lubię od nieporozumień zaczynać rozmowy. Ta głupota i nietolerancja, której tak nie lubię... to chodziło o inne maski, nie o maskę ~henia
i uciekła a czasu coraz mniej - proszeczki i zaraz kompa zabiorą.
ciekawe co ~. ma za historie w masce, które może będzie chciała pokazać, a może pozostanie w masce?
ciekawe co ~. ma za historie w masce, które może będzie chciała pokazać, a może pozostanie w masce?
Skoro już się znaleźliśmy, po takim wysiłku warto odpocząć
Niech Ci proszeczki dobrze służą, a kompik zasłużenie wystygnie. Przyjdź jutro na ławeczkę, obejrzymy z bliska maski 

no cóż nawet nasze nicki to maski - to co pisałem wczoraj o różnych maskach zakładanych stosownie do sytuacji - to jest moja obserwacja z życia wzięta. wystarczy popatrzeć dookoła. poczytać wpisy trochę podkręcić - a maska ~henia jest ok. tę maskę polubiłem. i proszeczki ale trzeba z nimi uważać. czasami robia psikusy jak ta lala.
Oprócz Wieczorna rozmowa z heniem :) - HYdE PaRK przeczytaj również:
Ludzka natura
polecam
Na kogoś zagłosowalibyście dziś?
zapraszam do wsparcia protestu, jeśli ktoś się poczuwa
Zasiedziałe mopsiary
taka gra...
o demokracji, ciekawe
oblicza władzy i administracji
POSZUKUJĘ OSOBY DO WSPÓLNEGO WYJAZDU
rozmrożenie płac?
REFERENDUM w sprawie ACTA
NIE dla ACTA!!!
Tak jesteśmy nieustannie manipulowani
a nasz rząd oddał za darmo konsecje na poszukiwania złóż. Chwalcy po-psl do boju. Kontrować
Kurde
światowe standardy