Wieczorna rozmowa z heniem :)

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~betta

Wieczorna rozmowa z heniem :)

Post autor: ~betta »

Jeśli tylko masz nastrój, zapraszam przed lustro ;) Póki co, możemy wystąpić w maskach. Póki co...
~.

Re: Wieczorna rozmowa z heniem :)

Post autor: ~. »

henio już chrapie
~.

Post autor: ~. »

z takim byle kto jak ja nie chcesz gadać:(to dobranoc
~betta

poczekam na ~henia
Może się zmiarkuje, o jaki park chodzi :))
~henio

Post autor: ~henio »

no to znalazłem ławeczkę w parku H a dlaczego ~. ma maskę obraźlucha- przecież też ma coś ciekawego do powiedzenie.
~betta

uff... dobrze, że znalazłeś :))
Nie wiem, czym obraziłam. Odwróciłam na chwilę wzrok, a on/ona/ono uznał/a/o, że to znak znudzenia??
~betta

heniu
Chciałabym coś wyjaśnić, bo nie lubię od nieporozumień zaczynać rozmowy. Ta głupota i nietolerancja, której tak nie lubię... to chodziło o inne maski, nie o maskę ~henia
~henio

i uciekła a czasu coraz mniej - proszeczki i zaraz kompa zabiorą.

ciekawe co ~. ma za historie w masce, które może będzie chciała pokazać, a może pozostanie w masce?
~betta

Skoro już się znaleźliśmy, po takim wysiłku warto odpocząć :) Niech Ci proszeczki dobrze służą, a kompik zasłużenie wystygnie. Przyjdź jutro na ławeczkę, obejrzymy z bliska maski ;)
~henio

no cóż nawet nasze nicki to maski - to co pisałem wczoraj o różnych maskach zakładanych stosownie do sytuacji - to jest moja obserwacja z życia wzięta. wystarczy popatrzeć dookoła. poczytać wpisy trochę podkręcić - a maska ~henia jest ok. tę maskę polubiłem. i proszeczki ale trzeba z nimi uważać. czasami robia psikusy jak ta lala.
ODPOWIEDZ