Lewak krytykuje Owsika

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Lewak krytykuje Owsika

Post autor: de Charette »

zawsze są dwa piwa!
Czasami powiększone przez inne dwa piwa. To nie zmienia faktu, że są zawsze dwa. No a potem jakaś wódka czy coś...
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Anioł.

Post autor: Anioł. »

A ja założyłam, że jesteś kobietą która nie musi nosić szpilek, koronkowej bielizny, eleganckich sukienek i torebki w której chowa się pół domu no i chyba nie pomyliłam się. Ale Ty to -opiekuńczość, wrażliwość ...(bez używania zbędnej demagogii).Taki obraz ogólny Ciebie, można było zbudować z twoich kilku wypowiedzi . Podkreślałaś zdecydowanie, że chcesz żyć pełnią życia. Rozumiem, że ten stan życia, tę pełnię daje/tworzy: twoja rodzina, podróże, praca codzienna..
hmm..No to fajna ty jesteś baśka..
To bycie dobrym człowiekiem jest bardzo ogólnym określeniem. Dla Ciebie człowiek dobry to ten który wpisuje się w Twoje wartości religijne czy uniwersalne..?odpowiedz kiedyś przy okazji.
pozdrawiam
Basia34
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Basia34 »

No na pewno nie chciałabym być za żadne skarby taka jak Ty. dla Ciebie najważniejszy jest jest doktorat,którym to tutaj się chwalisz ( żeby wszyscy wiedzieli z kim mają do czynienia haha),żyjesz pracą,siedzisz tutaj cały czas -widocznie nie lubisz poświęcać czasu swojej rodzinie.
PS. Uwielbiam koronkową bieliznę i szpilki też noszę,nie ubieram super eleganckich sukienek-nie lubię(kobieta,która dba o rodzinę i ważne są wartości rodzinne nie musi być kurą domową)Kobieca,ale nie przebrana-ale to już nie Twoja sprawa.Ty ubieraj się jak chcesz :)
A pełnią życia żyje się także w rodzinie-razem rozwijając swoje zainteresowania,pasje,planuje się jak spędzić aktywnie czas wolny.
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

też lubię koronkową bielizną, ale może bić i bez bielizny :twisted:
Basia34
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

A kto nie lubi? udanego weekendu i duuużo śniegu,ja czekam bo na narty jedziemy :)
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

eeee śniegu. Idę grać na halę w fusbal. Śnieg mi do tego niepotrzebny, jeszcze się kontuzję nabawię jak będę "z hali" po ciemku wracał
Basia34
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Ty se lepi po ciemku nie wrocej bo se krzywde zrobisz ,jeszcze jak te dwa piwka zaliczysz.Jo ta już wiem ,że ciężko bedzie ;) i bym Ci ta drzwi zamknyła,żebyś z domu nie wyszoł. ;)
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

he, he ale jo żech jest sprytny.
Jo wracam do muter i fatra. Łoni mnie zawsze do chałpy wpusczczą :lol: A jak przyleza łozarty to to baba przy nich breweryjo nie zrobi
bankier

Post autor: bankier »

kiedy wy pracujecie, że tak zapytam. Przegadaliście cały dzień zamiast swoje robić a dług publiczny rośnie. Obiboki.
Czy się robi czy się siedzi.., nie.
Basia34
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Nie martw się bankier moją pracą-wszystko jest w jak najlepszym porządku.Wszystko zrobione na czas.Nie denerwuj się tak bo Ci gul urośnie.
ODPOWIEDZ