Licencja dla GOPS

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
~Ala

Licencja dla GOPS

Post autor: ~Ala »

Niech ktoś mi napisze gdzie mogę znaleść formularz zgłoszeniowy na zamówienie licencji związanej z Pomostem dla GOPS-u.
~Natali

Re: Licencja dla GOPS

Post autor: ~Natali »

POMOST finansowany jest przez ministerstwo i ośrodki nie ponosza w związku z tym żadnych kosztów na zakup licencji.
~Alonzo

Post autor: ~Alonzo »

Ale ośrodki muszą zakupić licensję na Progressa 1.9B, na którym pracuje Pomost (zakup jednego podłacznia to około 1 tys zł). Najlpeiej zadzwonic do działu handlowego Sygnity.
~Natali

Nie warto juz kupowac Progresa bo niedługo Pomost przesiada się na inną bazę, darmową
~Yanooo

Post autor: ~Yanooo »

Wiadomo coś kiedy ta przesiadka ma nastąpić?
~SYGNITY

Post autor: ~SYGNITY »

Wiadomo, zapraszam na nasze forum na stronie www.public.sygnity.pl/forum/
~Ania

Post autor: ~Ania »

moja kierowniczka pytała kiedy ten nowy POMOST będzie miał homologacje (lub kiedy przewiduje SYGNITY go zahomologować), bo inaczej za chiny mi nie pozowli zmienić.
~Natali

no fakt
~Ania

Post autor: ~Ania »

nikt nie napisze :-( ??
~SYGNITY

Post autor: ~SYGNITY »

~Aniu, prosiłem o zadawanie pytań na naszym forum. Jest oczywiste że nie będziemy oferować oprogramowania które nie miałoby homologacji, ale o trybie i czasie nowej homologacji nie decydujemy my tylko Ministerstwo, w nowej homologacji zgodnie z rozporządzeniem jest wymóg wielowarstwowości aplikacji, a więc i tak nie ominie to żadnego z dostawców oferujących obecne aplikacje typu klient-serwer, albo będą musieli zmienić technologię tak jak już to zrobił Top Team i wkrótce Sygnity, albo utracą homologację. W każdym razie, kiedy już do tego dojdzie, to będziemy szczegółowo informować. Na razie Pomost funkcjonuje na bazie danych Progress, a w związku z planowaną zmianą zainteresowanym ludziom oferujemy licencje czasowe Progress\'a które są bezpłatne.
ODPOWIEDZ