Licencja dla GOPS
Licencja dla GOPS
Niech ktoś mi napisze gdzie mogę znaleść formularz zgłoszeniowy na zamówienie licencji związanej z Pomostem dla GOPS-u.
Re: Licencja dla GOPS
POMOST finansowany jest przez ministerstwo i ośrodki nie ponosza w związku z tym żadnych kosztów na zakup licencji.
Ale ośrodki muszą zakupić licensję na Progressa 1.9B, na którym pracuje Pomost (zakup jednego podłacznia to około 1 tys zł). Najlpeiej zadzwonic do działu handlowego Sygnity.
Nie warto juz kupowac Progresa bo niedługo Pomost przesiada się na inną bazę, darmową
Wiadomo, zapraszam na nasze forum na stronie www.public.sygnity.pl/forum/
moja kierowniczka pytała kiedy ten nowy POMOST będzie miał homologacje (lub kiedy przewiduje SYGNITY go zahomologować), bo inaczej za chiny mi nie pozowli zmienić.
~Aniu, prosiłem o zadawanie pytań na naszym forum. Jest oczywiste że nie będziemy oferować oprogramowania które nie miałoby homologacji, ale o trybie i czasie nowej homologacji nie decydujemy my tylko Ministerstwo, w nowej homologacji zgodnie z rozporządzeniem jest wymóg wielowarstwowości aplikacji, a więc i tak nie ominie to żadnego z dostawców oferujących obecne aplikacje typu klient-serwer, albo będą musieli zmienić technologię tak jak już to zrobił Top Team i wkrótce Sygnity, albo utracą homologację. W każdym razie, kiedy już do tego dojdzie, to będziemy szczegółowo informować. Na razie Pomost funkcjonuje na bazie danych Progress, a w związku z planowaną zmianą zainteresowanym ludziom oferujemy licencje czasowe Progress\'a które są bezpłatne.
Oprócz Licencja dla GOPS - Oprogramowanie przeczytaj również:
kto jest Administratorem w Urzędzie Wojewódzkim w mazowieckim
Tomek>Sygnity>Pomost >HELP
problem POMOST
do pracujących w Sygnity -FA
POMOST
Mała sugestia do Infor-u
Sygnity - wstrzymanie rodzinnego na jedną osobę w decyzji na więcej osób
Sygnity - wstrzymanie rodzinnego na jedną osobę w decyzji na więcej osób
sygnity
Problem z ,, Administratorem,,
Sygnity
Do osób obsługujących elektroniczną skrzynkę podawczą
radix
Sygnity- jak zrobić w programie umorzenie nienależnie pobr. św.?
spotkania Sygnity; FA należności, odsetki
czy ktoś pracuje w programie BUDŻET firmy INFO-SYSTEM R. i T. Groszek s.j. z Legionowa?