POMOST
POMOST
WITAJCIE, mam wprowadzoną do POMOSTU rodzinę dwuosobową. W kolejnym wywiadzie w/w rodzina prowadzi oddzielne gospodarstwo domowe dlatego zaznaczyłam u syna Pani X \"tworzy nową rodzinę\". Obecnie te osoby ponownie zamieszkują razem. Jak mam znowu stworzyć panel rodziny, żeby te dwie osoby prowadziły wspólne gospodarstwo domowe???
Re: POMOST
Czy chodzi o Pomost naszej firmy? Jeśli tak to zapraszam na forum na stronie www.public.sygnity.pl/forum . Generalnie w takim przypadku musimy odnaleźć na liście rodzin tę rodzinę jednoosobową w której obecnie przebywa syn, wybrać ikonkę \"Modyfikuj\" oraz przejść na zakładkę \"Członkowie\". Mając ustawioną listę członków na tym synu wybieramy przycisk \"Usuń\". Pomost poprosi o datę wyrejestrowania osoby z rodziny, wpisujemy ją zgodnie ze stanem rzeczywistym. Po czym na liście rodzin znajdujemy tę rodzinę gdzie jest Pani X i dodajemy do niej syna, wybierając przycisk \"Dodaj z listy\" na zakładce \"Członkowie\".
W nowej wersji Pomostu 20-4.3 jest samouczek dostępny pod nową ikonką z głównego okna, polecam wszystkim, zwłaszcza początkującym.
pozdrawiam
Tomek
W nowej wersji Pomostu 20-4.3 jest samouczek dostępny pod nową ikonką z głównego okna, polecam wszystkim, zwłaszcza początkującym.
pozdrawiam
Tomek
Re: POMOST
Aaa to oni też mają swoje forum z tego co wiem, nawet jest tam taki miły gość mały_rawi który chętnie pomaga. pozdr.
Oprócz POMOST - Oprogramowanie przeczytaj również:
pomost mk1 mk2
Podstawa prawna do ESP
Meldunki ze świadczeń planowanych
Lista wypłat-sygnity
kto jest Administratorem w Urzędzie Wojewódzkim w mazowieckim
Tomek>Sygnity>Pomost >HELP
problem POMOST
do pracujących w Sygnity -FA
Mała sugestia do Infor-u
Sygnity - wstrzymanie rodzinnego na jedną osobę w decyzji na więcej osób
Sygnity - wstrzymanie rodzinnego na jedną osobę w decyzji na więcej osób