Liczba dłużników w gminie spr. - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 08 lip 2014, 11:25

Czy podajecie w danym miesiącu liczbę dłużników wobec których prowadziliście jakieś działanie? ja np tylko w kwietniu wysłałam wnioski o ściganie.
pyza

Napisano: 08 lip 2014, 14:24

no własnie jak to jest?
ania77

Napisano: 08 lip 2014, 14:41

tutaj wykazuję wszystkich dłuzników, wobec których prowadzone jest postępowanie( dostaliśmy wnioski o podjęcie działań) wykazuję dłużnika nawet jak się nim w danym miesiącu nie zajmowałam
smal

Napisano: 08 lip 2014, 17:59

a wykazujecie tych którzy mieszkaja na waszym terenie, a kobieta nie pobiera już fa?
Monika 123

Napisano: 09 lip 2014, 7:52

Ja wykazuje wszystkich którzy mieszkają na moim terenie, niezależnie czy prowadzę postępowanie, wszak dłużnikiem ktoś będzie póki ma zadłużenie.
MZv2

Napisano: 09 lip 2014, 8:57

odsyłają do ustawy odnośnie organ właściwy dłużnhika. Ale to nie jet w porządku. Bo mam dłużników którzy tylko w 2008 r. miałam wywiad i już o nich nic nie wiem poza tym, że mieszkają na moim terenie. Kobieta nie ma FA. I też takiego liczyć? Albo kobieta nie ma już FA a inna gmina przesyła mi kasę od dłużnika bo dobrowolnie wpłaca. też liczyć takiego dłużnika?
pyza

Napisano: 09 lip 2014, 13:11

Mamy wyjaśnienie z MUW Warszawy z dnia 10.04.2013 r. - ,,...jeśli nie ma wniosku o podjęcie działań wobec dłużnika i jeśli nie płacimy w danym okresie świadczeń z Fa ( mimo że dłużnik kiedyś był w naszej gminie ) to nie wpisujemy tych dłużników do sprawozdania . Nie podejmując działań wobec dłużnika nie mamy pewności że dłużnik mieszka dziś w naszej gminie ..."".
aple

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x