likwidacja stanowiska
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Re: likwidacja stanowiska
No i dobrze również z rodzinnym z jednej strony trochę betonu urzędniczego się skruszy ale aby nie powstawał na to miejsce taki sam lub większy.
-
- Referent
- Zajmuję się: SW, FA, ŚR, DS sprawozdania listy wypłat
- Kontakt:
kurcze mam mieszane uczucia jak Was czytam.
Mam wrażenie że wszyscy z Was jedynie w budżetówce pracowali i myśleli ze od emerytury na tym pojadą.
Mi jest wszystko jedno co będzie czasami mam wrażenie że może mnie to zmobilizuje do działania i szukania pracy gdzie indziej. Ja już pracowałam w ubezpieczeniach markecie ochronie itp dla mnie nic nie jest straszne.
a Wy jak tak lamentujecie to utwierdzacie ludzi w przekonaniu że w Urzędach się tylko kawę pije i Ci ludzie nic innego nie potrafią robić.
Mam wrażenie że wszyscy z Was jedynie w budżetówce pracowali i myśleli ze od emerytury na tym pojadą.
Mi jest wszystko jedno co będzie czasami mam wrażenie że może mnie to zmobilizuje do działania i szukania pracy gdzie indziej. Ja już pracowałam w ubezpieczeniach markecie ochronie itp dla mnie nic nie jest straszne.
a Wy jak tak lamentujecie to utwierdzacie ludzi w przekonaniu że w Urzędach się tylko kawę pije i Ci ludzie nic innego nie potrafią robić.
-
- VIP
- Zajmuję się: Fszystkim
- Kontakt:
OPS to nie budżetówka
Lamentują głównie Ci, którzy chyba wcześniej nie widzieli jak władza ma wywalone, to co dziś jest zadaniem zleconym wcale nie musi być nim jutro i mam wrażenie, że część ludzi uznała, że skoro 500+ stało się niejako "nieruszalne" to na tym stanowisku są do końca świata.

Oprócz likwidacja stanowiska - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Czy ojcu który ma ograniczoną władze należy się 500+
Kto rozpatruje wniosek?
Potrącenie rodzinnego z 500+ Program Sygnity
Potrącanie z 300+ po przejeciu ZUS
Nowe dziecko a wniosek 2019/2021
przekazanie dec.uchyl. i nowy ops ma żądać zwrotu
Potrącenie- problem z odsetkami?
PRZESŁANIE DO WOJEWODY
pomóżcie podwójne awizo
pomóżcie podwójne awizo
koordynacja pomocy
o przejściu do ZUS z innej perspektywy