LIKWIDACJA ŚWIADCZEŃ RODZINNYCH

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
@Kiki8074
Referent
Zajmuję się: SR,FA,CP, DO i wszelkie programy rządowe.
Kontakt:

Re: LIKWIDACJA ŚWIADCZEŃ RODZINNYCH

Post autor: @Kiki8074 »

Na stronie ROPSu pojawiły się szkolenia, docelowo chodzi o to (nasza władza już naciska) aby GOPSy przekształcac w CUSy z godnie z Ustawą z 19-07-2019 /Dz. U z 2019 poz. 1818/.Chodzi o szkolenie specjalizacyjne zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów z dnia 30 marca 2020 roku w sprawie szkoleń dla pracowników centrum usług społecznych" – OUS, KIPUS, OSL.

Zastanawiam się czy w przypadku gdy "padną SR i FA" czy pracownicy Sekcji świadczeń znajdą zatrudnienie w CUS.
Ja2018
Praktykant
Zajmuję się: Świadczenia rodzinne, Fundusz Alimentacyjny, Świadczenie wychowawcze
Kontakt:

Post autor: Ja2018 »

Niestety czasy świetności Sekcji Świadczeń Rodzinnych minęły, szkoda tylko, że jesteśmy grupą zapomnianą przez każdy rząd..
Nutka
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Nutka »

A jakie spojrzenie na świadczenia ma nowy prezydent?
;) „-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś.”
Ja2018
Praktykant
Zajmuję się: Świadczenia rodzinne, Fundusz Alimentacyjny, Świadczenie wychowawcze
Kontakt:

Post autor: Ja2018 »

Myśl, że musiałby się znaleźć jeden odważny co by Prezydentowi wyartykułował nasza sytuację...
ODPOWIEDZ