LIST OTWARTY
Re: LIST OTWARTY
że co? co ktoś ma zrobić? ten ktoś ma np rodzinę, pracę, działkę, ma co robić a ty siedzisz za nasze pieniądze w domu, bo się do żadnej roboty nie nadajesz, nie tobie pouczać bo sama jesteś niedouczona
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dbaj mosiek o siebie i swoje sprawy, a moich i mnie sie nie czepiaj, nie pouczam lecz wyrazam swoje zdanie do ktorego mam prawo
i na całe szczęscie nikomu i z niczego tłumaczyć się nie muszę, fakty mówia za siebie, a jak ciebie sumienie cię gryzie to ataku nie uwazam za najlepsze wyjście - wystarczy powiedzieć przepraszam i naprawic szkodę
i na całe szczęscie nikomu i z niczego tłumaczyć się nie muszę, fakty mówia za siebie, a jak ciebie sumienie cię gryzie to ataku nie uwazam za najlepsze wyjście - wystarczy powiedzieć przepraszam i naprawic szkodę
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... omosc.html
Tagi: Anna Sobecka, Radosław Sikorski, Tu-154M, Katastrofa smoleńska
Rozmiar tekstu: standardowyRozmiar tekstu: średniRozmiar tekstu: duży Drukuj
Uszczypliwości Sobeckiej i Sikorskiego ws. \"pamiątki narodowej\"
24 minuty temu Onet
Jacek Gądek Onet
Anna Sobecka (PiS) zarzuciła Radosławowi Sikorskiemu (PO), że \"brak (mu) szacunku dla wielu Polaków\". Minister odpowiedział z ironią, że \"systemu logicznego rozumowania stosowanego przez panią poseł (…) nie znalazł dotychczas powszechnego zastosowania jako użyteczny zbiór reguł służący wymianie myśli\".
Radosław Sikorski, fot. AFP
Radosław Sikorski, fot. AFP
Powodem takiej uszczypliwej wymiany pism między posłanką Prawa i Sprawiedliwości a ministrem spraw zagranicznych były słowa Sikorskiego. Stwierdził on bowiem: - Z tego, co wiem, prokuratura nie potrzebuje już wraku (Tu-154M) do śledztwa, a więc mamy do czynienia z ważną pamiątką narodową. Widziałbym użycie wraku, jako elementu pomnika.
Anna Sobecka napisała więc do niego interpelację, a w niej ciężkie zarzuty.
\"Pan minister twierdzi, że elementy samolotu należałoby wykorzystać jako części pomnika, wykluczając je ze śledztwa. Część rodzin ofiar i obywateli nie kryje oburzenia tą wypowiedzią, która sprowadza się do stwierdzenia, że tak wielka tragedia nie wymaga wyjaśnienia. W ten sposób ukazał pan minister brak szacunku dla wielu Polaków\" - napisała.
TO SIĘ NADAJE TYLKO DO TRYBUNAŁU STANU, a z oskarzenia prywatnego to pan Sikorski jako minister nadużywa - moim zdaniem - władzy, jest nierzetelnym pracownikiem bo zaniechał działań, które doprowadzily zwrot i zniszczenie dowodów ważnych do wyjaśnienia ŚLEDZTWA sMOLEŃSKIEGO, a w tej chwili mataczy i osoby, ktore egzekwuja od niego rzetelnego wykonywania pracy - szykanuje i ośmiesza urągając godności bliskich zmarłym w Katastrofie Spoleńskiej - uważam, że opozycja nie powinna dalej przyglądać sie chamstwu Sikorskiego tylko przykładnie ukarać go poprzez skierowanie sprawy do TK.
Dosyć igrania na emocjach podatników. To jest ustrój demokratyczny i takie zachowanie obliczone na chamską agresję kiedy wytyka się błędy - to nie powinno być dłużej tolerowane. Ja w każdym razie jako dowod dołaczam to do skierowanej sprawy do prokuratury
Dzidka
dzieci niedożywione, wrak samolotu, obrażona duma morowego powietrza - Sobeckiej - w sumie jeden śmietnik, w którym pływa dzibar
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nazywam to inaczej - to sa dowody dla Prokuratuty Generalnej gdzie zgłosilam podejrzenie popełnienia przestępstwa.
To co dla ignoranta jest smietnikiem dla profesjonalisty jest materialem dododowym na podstawie faktow.
Można więc rożnie nazwać kwestię w zależności od poziomu który się reprezentuje i wrazliwosci na ludzkie potrzeby niezbedne do prawidlowego rozwoju
To co dla ignoranta jest smietnikiem dla profesjonalisty jest materialem dododowym na podstawie faktow.
Można więc rożnie nazwać kwestię w zależności od poziomu który się reprezentuje i wrazliwosci na ludzkie potrzeby niezbedne do prawidlowego rozwoju
Dzidka
no wg mnie ty masz poziom piaskownicy i nie jesteś profesjonalistką
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz LIST OTWARTY - HYdE PaRK przeczytaj również:
Wyznaniowe państwo PiS
Dlaczego dzibar tak obsesyjnie promuje PiS cz. I
Pomoc finansowa na leki
Pomoc-pielgrzymka
gdzie jest oko?
prośba i pomoc
Kolejna afera w przemyśle mięsnym
kto ma ipada ten ma władzę
Byłem w zomo, byłe w ORMO teraz jestem
proszę o pomoc
Solidarność razem z Kukizem
Co pomyśli sobie osoba nie związana z pomocą społeczną która obserwuje ten dział?
Dlaczego oko czepia sie dzibar?
dlaczego oko spamuje na forum?
Cicho sza
SPÓJNOŚĆ, SKUTECZNOŚĆ I INTEGRACJA