LIST OTWARTY
Re: LIST OTWARTY
\"Zbyt wiele watków\" ale nie na temat , takie niespójne rozszczepienie
i co z wnioskiem?
2013-03-07 17:13
LIST OTWARTY
wysłane przez dzibar dnia 2013-03-07 17:13:11
dzibar
staly bywalec
DO POSŁÓW RP
W związku z mającym się odbyć jutro tj 08.03.2013r glosowaniem nad Wnioskiem o Wotum Nieufności dla rządu Donalda Tuska zdecydowałam się na pokazanie swojego niezadowolenia i poparcie wniosku opozycji oraz wyrazy wdzięcznosci dla Prezesa i wszystkich członków PiS za to, ze to co jest tajemnica poliszynela, oni wyartykułowali na pismie w formie Wniosku do Sejmu.
Wszystki trudnosci na ktore napotyka ( moim zdaniem - nie przypadkowo) ten Wniosek oraz bardzo cyniczne potraktowanie go przez premiera Tuska - swiadczy tylko i potwierdza słusznoscdziałań PiS w obronie tego co jeszcze można uratować
cdn.
--
Dzidka
LIST OTWARTY
dzibar
staly bywalec
DO POSŁÓW RP
W związku z mającym się odbyć jutro tj 08.03.2013r glosowaniem nad Wnioskiem o Wotum Nieufności dla rządu Donalda Tuska zdecydowałam się na pokazanie swojego niezadowolenia i poparcie wniosku opozycji oraz wyrazy wdzięcznosci dla Prezesa i wszystkich członków PiS za to, ze to co jest tajemnica poliszynela, oni wyartykułowali na pismie w formie Wniosku do Sejmu.
Wszystki trudnosci na ktore napotyka ( moim zdaniem - nie przypadkowo) ten Wniosek oraz bardzo cyniczne potraktowanie go przez premiera Tuska - swiadczy tylko i potwierdza słusznoscdziałań PiS w obronie tego co jeszcze można uratować
cdn.
--
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Prokuratura sprawę umorzyła jak już pisałam więc w tej chwili mam już okno na świat
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
przecież to ty pisałaś do wszystkich!!! niewygodne pytanie prawda?
Nie ma niewygodnych pytań nie przypominam sobie abym z PiS utrzymywała jakakolwiek korespondencję:) - poza złożeniem projektu ustawy o Zawodzie Pracownika socjalnego - obywatelski projekt, ktory przekazalam w biurze poselskim tutejszego lokalnego posla
Ja nie jestem biurem, które prowadzi intensywna korespondencje tylko osobą prywatną, ktora reaguje na nieprawidlowości, które utrudniaja jej ( czyli mnie osobiście) życie
Zwrócono mi kiedyś uwagę, że nie mam prawa wypowiadać sie w sprawie innych nawet gdyby była to kwestia pracowników socjalnych - więc od tej chwili ( tj petycji do Buzka) wypowiadam sie wyłącznie pod swoim nazwiskiem, a jak zachaczam o kwestie pracowników socjalnych czy innych grup to kwestia, że nie da sie tego oddzielic
Jak widzisz pytanie nie jest niewygodne tylko tyle razy już to tłumaczyłam, że uważam, że nadużywasz mojego czasu i cierpliwości
Ja nie jestem biurem, które prowadzi intensywna korespondencje tylko osobą prywatną, ktora reaguje na nieprawidlowości, które utrudniaja jej ( czyli mnie osobiście) życie
Zwrócono mi kiedyś uwagę, że nie mam prawa wypowiadać sie w sprawie innych nawet gdyby była to kwestia pracowników socjalnych - więc od tej chwili ( tj petycji do Buzka) wypowiadam sie wyłącznie pod swoim nazwiskiem, a jak zachaczam o kwestie pracowników socjalnych czy innych grup to kwestia, że nie da sie tego oddzielic
Jak widzisz pytanie nie jest niewygodne tylko tyle razy już to tłumaczyłam, że uważam, że nadużywasz mojego czasu i cierpliwości
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
LIST OTWARTY
dzibar
staly bywalec
DO POSŁÓW RP
cdn.
gdzie jest cdn. tego elaboratu?
LIST OTWARTY
dzibar
staly bywalec
DO POSŁÓW RP
cdn.
gdzie jest cdn. tego elaboratu?
Oprócz LIST OTWARTY - HYdE PaRK przeczytaj również:
Wyznaniowe państwo PiS
Dlaczego dzibar tak obsesyjnie promuje PiS cz. I
Pomoc finansowa na leki
Pomoc-pielgrzymka
gdzie jest oko?
prośba i pomoc
Kolejna afera w przemyśle mięsnym
kto ma ipada ten ma władzę
Byłem w zomo, byłe w ORMO teraz jestem
proszę o pomoc
Solidarność razem z Kukizem
Co pomyśli sobie osoba nie związana z pomocą społeczną która obserwuje ten dział?
Dlaczego oko czepia sie dzibar?
dlaczego oko spamuje na forum?
Cicho sza
SPÓJNOŚĆ, SKUTECZNOŚĆ I INTEGRACJA