LIST OTWARTY

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~dziobar

Re: LIST OTWARTY

Post autor: ~dziobar »

wypisz - wymaluj dzibar jak nic: ma lęki i tylko ona ma rację!
~do dzibar

Post autor: ~do dzibar »

pora na prace w ogrodzie i na polu, będą zapasy na zimę
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: dzibar »

Wasz problem polega na tym, że siedzicie i przygladacie sie temu co ja robię, deprecjonując waszystko co mnie dotyczy ( poczawszy od tego jak wygladam, a skończywszy na tym co i jak ja robię ( tak postepowała też moja była kierowniczka - ktora kiedys przyszła i powiedziała \"teraz wszystko juz wiem\" wtedy nie zwrócilam na to uwagi, wkrótce zostalam zwolniona z pracy ( teraz to wraca do mnie jak bumerang - chyba nie przypadkiem)

I kontynuujac tak sie składa, ze potrafię godzić przyjemne z pożytecznym, bardzo mi pomagacie swoimi docinkami bo zawsze w sobie mozna cos poprawić, a wiec wielkie dzięki ( a decyzje zawsze podejmuję i tak samodzielnie - macie wiec rację do mnie należy ostatnie slowo; ale mysle, ze kazdy normalny człowiek tak sie powinien zachowywać)

A gdybym nie uważała, ze mam rację to po prostu palcem bym nie kiwneła - staram sie wszystko robic na 100% z rożnym skutkiem ( ale ja przeciez nie ścigam sie z nikim innym jak z soba i swoim czasem:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dzidka
~aj

Post autor: ~aj »

dzidka wyglądasz pięknie, nie ścigaj się bo zatraciłaś sens
~Adam

Post autor: ~Adam »

Zresetować PiS!
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Dzidka
~p

Post autor: ~p »

tak dzibar, masz swoją rację. miej ją sobie. pamiętaj jednak, że to tylko twoja racja, a nie racja na ten przykład ogólnonarodowa. mnie ta twoja racja całkiem by zwisała, jednak mam jej dosyć, bo kiedy by nie odpalić ops.pl nachalnie się z nią wpier.dalasz tu i ółwdzie!
~racja

Post autor: ~racja »

racja dzibar to też nie moja racja, racja jest taka że jak się nie ma racji to się rację wymysla i trzyma jej jak gó.no okrętu krzyczącz- płyniemy!
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

zwrócilam uwagę na jeden - moim zdaniem istotny szczegół - jeżeli tzw iluminatom przyznaje się rację to zachowują się przyzwoicie, panują nad emocjami, są rozluźnieni - po prostu gentelmeni - ale nie daj boże jak udowadniasz im, ze twoje zdanie ma więcej argumentów i nie jest takie jak ich - co woczas robia - ? - zaczynaja zachowywać się wulgarnie, agresywnie, sloma z butów zaczyna wychodzic - ot fakty: gentelmeni okazuja swoja prawdziwa twarz: stają się zwykłymi chamami
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

7.wrzuta.pl/film/4uozgdYBaus/piotr_duda_nszz_solidarnosc_-_tusk_musi_odejsc_19.02.2013

bezwarunkowo! też tak uważam
Dzidka
ODPOWIEDZ