LIST OTWARTY
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: LIST OTWARTY
Chętnie bym się z Panią zmierzyła ale realia rejonu i dodatkowa robota mnie pochłania ,a Pani chyba ma wolnego tyle czasu.Jednak dziś, w trakcie porannego przeglądania poczty bez liku, znalazłam 5 minut specjalnie dla Pani! Mój post to stwierdzenie, nie musi Pani też go czytać
)) Ale rozumiem,że taka Zosia samosia z Pani, oby nie z przerośniętym EGO, w tej profesji takich przywar nie można mieć:) Ale przecież Pani to wie.......
)

to przez te przywary kol. dzibar wyleciała z pracy, bo jak mozna wytrzymać z takim omnibusem, który do tego jedzie w zupełnie inna stronę!
Moja mama często powtarzała, że dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane, dlatego pewnie korelację między teorią a praktyką mam we krwi i myli się ten, kto uważa, że chcę się z kimkolwiek ścigać czy mierzyć - ja się mierzę tylko z sobą i swoimi słabościami.
Nie zamierzam ani przekonywać, ani się tłumaczyć - po prostu robię swoje i pozwalam ludziom takim jak wy myśleć to co chcą bo szkoda mi czas - wszak i tak nie mam wpływu na to co myslicie czy mówicie, a i tak nie zmienia to faktu kim jestem.
Bardzo łatwo jest kogoś zniszczyć i zepsuć jemu opinię aby się dowartościować - przekonalam sie o tym - dlatego dziękuję za poswięcony mi czas - ale ja nie zabiegam o to - bo z wami czy bez i tak robię swoje ( wiem co mam do zrobienia: jak i z kim i nie jest to przerośnięte EGO tylko pilna, sumienna i rzetelna nauka i praca.
Dodam tylko, ze dzięki decydentom - ignorantom - ta moja praca zamiast przyniesc mi spokoj i bezpieczeństwo przyniosla chaos, brak poczucia bezpieczeństwa oraz zagrożenie życia nie mówiac juz o zahamowaniu rozwoju mojej rodziny. Tak więc jeżeli ktokolwiek myśli, ze zamierzam sie kiedykolwiek poddać to mówie, ze nie zamierzam ( tak mi dopomóż Bóg) - a jeżeli ktokolwiek uważa, ze w swojej pokorze mam przerosnięte ego to ja uważam, że ten ktoś ma klapki na oczach i zero empatii.
Godnosc człowieka w Polsce jest chroniona prawem, a jak widać można przez wiele lat czlowieka nekać w imie prawa i nikt palcem nie ruszy, dlatego osobiscie nie czekam na czyjaś pomoc tylko sama jak widać sobie radze i mam nadzieję, że skutecznie
Nie zamierzam ani przekonywać, ani się tłumaczyć - po prostu robię swoje i pozwalam ludziom takim jak wy myśleć to co chcą bo szkoda mi czas - wszak i tak nie mam wpływu na to co myslicie czy mówicie, a i tak nie zmienia to faktu kim jestem.
Bardzo łatwo jest kogoś zniszczyć i zepsuć jemu opinię aby się dowartościować - przekonalam sie o tym - dlatego dziękuję za poswięcony mi czas - ale ja nie zabiegam o to - bo z wami czy bez i tak robię swoje ( wiem co mam do zrobienia: jak i z kim i nie jest to przerośnięte EGO tylko pilna, sumienna i rzetelna nauka i praca.
Dodam tylko, ze dzięki decydentom - ignorantom - ta moja praca zamiast przyniesc mi spokoj i bezpieczeństwo przyniosla chaos, brak poczucia bezpieczeństwa oraz zagrożenie życia nie mówiac juz o zahamowaniu rozwoju mojej rodziny. Tak więc jeżeli ktokolwiek myśli, ze zamierzam sie kiedykolwiek poddać to mówie, ze nie zamierzam ( tak mi dopomóż Bóg) - a jeżeli ktokolwiek uważa, ze w swojej pokorze mam przerosnięte ego to ja uważam, że ten ktoś ma klapki na oczach i zero empatii.
Godnosc człowieka w Polsce jest chroniona prawem, a jak widać można przez wiele lat czlowieka nekać w imie prawa i nikt palcem nie ruszy, dlatego osobiscie nie czekam na czyjaś pomoc tylko sama jak widać sobie radze i mam nadzieję, że skutecznie
Oprócz LIST OTWARTY - HYdE PaRK przeczytaj również:
Wyznaniowe państwo PiS
Dlaczego dzibar tak obsesyjnie promuje PiS cz. I
Pomoc finansowa na leki
Pomoc-pielgrzymka
gdzie jest oko?
prośba i pomoc
Kolejna afera w przemyśle mięsnym
kto ma ipada ten ma władzę
Byłem w zomo, byłe w ORMO teraz jestem
proszę o pomoc
Solidarność razem z Kukizem
Co pomyśli sobie osoba nie związana z pomocą społeczną która obserwuje ten dział?
Dlaczego oko czepia sie dzibar?
dlaczego oko spamuje na forum?
Cicho sza
SPÓJNOŚĆ, SKUTECZNOŚĆ I INTEGRACJA