Lista osób, które mają nam we wrześniu dostarczyć zaświadcze
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Lista osób, które mają nam we wrześniu dostarczyć zaświadcze
Usiłuję zrobić listę osób, które mają nam we wrześniu dostarczyć zaświadczenia ze szkoły. Kiedyś robiło to się poprzez filtr wniosków ale teraz nie pokazuje nam żadnego nazwiska chociaż przy wprowadzaniu wniosków zaznaczałyśmy dokumenty do dostarczenia. Wiecie może jak to się robi?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: śr 500
- Kontakt:
Re: Lista osób, które mają nam we wrześniu dostarczyć zaświa
Jakie zaświadczenie ze szkoły? Ogarnij się w końcu i przestan bezprawie uprawiać. Od 1 lipca br jak wół napisane w ustawie o śr i fa, że na okoliczność nauki w szkole lub szkole wyższej jest tylko oświadczenia - już było składane we wniosku na podstawie, którego ustalone zostało prawo do zr i fa na aktualny, trwający jeszcze okres.
Przestańcie się kompromitować taki wpisami swiadczacymi o braku znajomości podstawowych zapisów ustaw
Przestańcie się kompromitować taki wpisami swiadczacymi o braku znajomości podstawowych zapisów ustaw
-
- Referent
- Zajmuję się: sr
- Kontakt:
A ja taka liste sobie sporządze jak co roku poniewaz w latach poprzednich miałam przypadki gdzie dzieci rezygnowały ze szkoły, dzwoniłam do rodziców i dopiero sobie przypominali, ze dzieciak do szkoły od wrzesnia nie idzie. Fakt, tez nie idzie mi tworzenie tej listy.opsxyz22 pisze:Jakie zaświadczenie ze szkoły? Ogarnij się w końcu i przestan bezprawie uprawiać. Od 1 lipca br jak wół napisane w ustawie o śr i fa, że na okoliczność nauki w szkole lub szkole wyższej jest tylko oświadczenia - już było składane we wniosku na podstawie, którego ustalone zostało prawo do zr i fa na aktualny, trwający jeszcze okres.
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Uwaga, ważny komunikat - ZMIENIŁY SIĘ PRZEPISY.
Walka z wiatrakami since 1998.
Oprócz Lista osób, które mają nam we wrześniu dostarczyć zaświadcze - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
świadczenie rodzinne/stary nowy okres- utrata/uzysk
stypendium nieopodatkowane czy to uzysk?utrata?
chorobowe w 2016 i działalność gospodarcza
DO PANA TOMKA Z SYGNITY BRAK STANU CYWILNEGO W SYGNITY
CZY PISZECIE ZAPYTANIA DO URZĘDU SKARBOWEGO
dodatek z tyt urodzenia dziecka - adopcja
Gospodarstwo rolne HA pRzeliczeniowe
Sygnity pomocy gotówka/konto bankowe
Oferta na Cyfrowe Repozytorium Dokumentów
czy zaświadczenia ze szkoły?
od kiedy pielegnacyjny przyznać
Nienależnie pobrane. Procedura. Wszczęcie, uchylenie i dec.
Świadczenia opiekuńcze- sprawowanie opieki
swiadcz. rodzinne - dochód z gospodarstwa
dodotek z tytułu kształcenia i rehabilotacji wyrównujecie od
czy moge utracić ten dochód i czy wystarczy go oswiadczyć?