Obstawiam że sygnity to wprowadzi, tylko coś czuję że bardziej we wrześniu niż w przyszłym tygodniuzdzislaw_dyrma pisze:No właśnie. Tylko 100 decyzji.A jak mam 2000 informacji i 5800 decyzji z 2018/2019 to co?
takie rozwiązanie podali na spotkaniu z sygnity. Ponoć to zaznaczanie decyzji to ok. 254 decyzje, trzeba dać ctrl+A, dać ok, potem jeszcze raz wejść i dać tą strzałkę na kolejna stronę i znowu ctrl+A i tak aż do ostatniej strony z decyzjami na nowy okres.PauPW pisze:wzięłam generuj listę za okres np od 01.07.2019 do 18.07.2019
później jest tam taka zakładka niżej "warunki zapytania" czy cos takiego ( jutro sprawdze dokladnie jak bede w programie)
i tam są 3 punkty ... i ostatni to decyzje... i zaznaczyłam informacje z tego nowego okresu i gotowe![]()
tylko jest jeden problem że tych informacji moze ze 100 można zaznaczyć bo się pojawia komunikat , że za duża ilość decyzji itp ale na to też znalazłam sposóbtyle ile mozna bylo to zrobiłam tym sposobem a pozniej wziełam "uzupelnij liste wyplat" i tam tez pozaznaczalam tylko te info z nowego okresu
jest z tym troche roboty wiec myslalam ze jest jakis inny sposob
Sygnity tego nie zamierza wprowadzać, nie opłaca się na 2-3 miesiące...rachela pisze:Obstawiam że sygnity to wprowadzi, tylko coś czuję że bardziej we wrześniu niż w przyszłym tygodniuzdzislaw_dyrma pisze:No właśnie. Tylko 100 decyzji.A jak mam 2000 informacji i 5800 decyzji z 2018/2019 to co?
PauPW pisze:wzięłam generuj listę za okres np od 01.07.2019 do 18.07.2019
później jest tam taka zakładka niżej "warunki zapytania" czy cos takiego ( jutro sprawdze dokladnie jak bede w programie)
i tam są 3 punkty ... i ostatni to decyzje... i zaznaczyłam informacje z tego nowego okresu i gotowe![]()
tylko jest jeden problem że tych informacji moze ze 100 można zaznaczyć bo się pojawia komunikat , że za duża ilość decyzji itp ale na to też znalazłam sposóbtyle ile mozna bylo to zrobiłam tym sposobem a pozniej wziełam "uzupelnij liste wyplat" i tam tez pozaznaczalam tylko te info z nowego okresu
jest z tym troche roboty wiec myslalam ze jest jakis inny sposob