listy wypłat w Sygnity - Oprogramowanie

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 14 maja 2013, 10:38

czy w systemie można zrobić dwie osobne listy wypłat na dodatki do świadczenia pielęgnacyjnego osobno na 100,- zł i osobno na 200,- zł. U mnie nie rozdziela tych należności i w liście wypłat zbija wszystko razem.
~Ewula

Napisano: 14 maja 2013, 10:53

można - najpierw robisz wspólna listę - i wyrzucasz z nenij dodatki 100 i 200 później generujesz kolejną i rzuci ci na nią tylko te dodatki - jeżeli chcesz osobno 100 i 200 wyrzucasz z tej drugiej listy 100 i generujesz kolejna listę - i tak masz 3 osobne listy (można to również zrobić ustawiając odpowiednio parametry przy tworzeniu listy, ale nie mam teraz czasu szukać, - na szybkiego: jeżeli nie wychodzi z zaznaczaniem i odhaczaniem, a nie masz tego dużo - to lecisz po kolei - wywalasz co nie potrzebne i generujesz kolejna listę i jest ok. )
~ewela

Napisano: 14 maja 2013, 15:18

dzięki ~ ewela
ja chciałam iść na łatwiznę i tak jednym kliknięciem ale jak nie da rady inaczej to skorzystam z twej porady :)
~Ewula

Napisano: 20 maja 2013, 10:33

jest łatwiejszy sposób :)
~ania SR

Napisano: 10 cze 2013, 14:24

Poco sobie życie utrudniać :)

ŚP

Klikamy generuj ---> lista wypłat do śp ---->
--> i na dole klikamy żaden ---> klikamy wniosek do śp

W ten sposób mam samą listę na 520 zł

SZO

Klikamy generuj ---> lista wypłat do śo ---->
--> i na dole klikamy żaden ---> klikamy wniosek do specjalny zasiłek opiekuńczy

W ten sposób mam samą listę na 520 zł

Te sposoby są od zawsze w Sygnity taka ciekawostka :)

100 zł

--> i na dole klikamy żaden ---> klikamy wniosek o pomoc finansową dla osób pobierających śp ----> przechodzimy w zakładkę obok----> pozostałe świadczenia ----> i na dole klikamy żaden ----> dodatek do śp

w ten sposób mamy tylko 100 zł podobnie z 200 zł :)

200 zł

--> i na dole klikamy żaden ---> klikamy wniosek o pomoc finansową dla osób pobierających śp ----> przechodzimy w zakładkę obok----> pozostałe świadczenia ----> i na dole klikamy żaden ----> klikamy pomoc finansowa dla osób uprawnionych do śp IV-XII 2013

W ten sposób mam dużo czas żeby zajmować się składkami (wyrównanie) :) korektami i KOA itp :)
~sami

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x