Lokator wyprowadził się - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 10 sty 2023, 9:09

Dzisiaj u nas wychodzą wypłaty dodatku mieszkaniowego. Przed chwilą był zarządca i poinformował, że lokator 3 dni temu się wyprowadził. Wezwałam lokatora jako wnioskodawcę do wyjaśnień ale nie wiem kiedy przyjdzie. Czy ten wypłacony dzisiaj DM będzie do zwrotu (od zarządcy) czy dopiero uchylenie od następnego miesiąca?
Alalala
Inspektor
Od: 05 sie 2016, 9:20
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM

Napisano: 10 sty 2023, 9:26

Alalala pisze:
10 sty 2023, 9:09
Dzisiaj u nas wychodzą wypłaty dodatku mieszkaniowego. Przed chwilą był zarządca i poinformował, że lokator 3 dni temu się wyprowadził. Wezwałam lokatora jako wnioskodawcę do wyjaśnień ale nie wiem kiedy przyjdzie. Czy ten wypłacony dzisiaj DM będzie do zwrotu (od zarządcy) czy dopiero uchylenie od następnego miesiąca?
mysle, ze za styczen pieniadze do zwrotu...tylko niech zarzadca pismo zostawi, ze taki ktos (wnioskodawca)...przestal byc najemca lokalu (adres) od stycznia 2023 r. i wnioskodawca nie bedzie potrzebny :? Bo gdzie go teraz znajdziesz, jesli sie wyprowadzil juz ....jesli dodatki wyplacone pismo do zarzadcy o zwrot nienaleznie wyplaconego dodatku...no cos w tym stylu:)
:-)
VIP
Od: 20 mar 2017, 12:49
Zajmuję się: DM, DE

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x