Lubicie tą robotę? - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 28 lip 2012, 0:31

Proszę o wypowiedzi: czy lubicie swoją pracę? Jakie są wasze motywy: pieniądze czy coś innego? Jak ktoś się nudzi niech się podzieli z innymi odczuciami. Co jest w niej ok. a co wkurza?
~Magdzik

Napisano: 28 lip 2012, 17:59

NO RACZEJ NIE MA MOWY O PIENIĄDZACH BO SĄ ŻADNE 1730ZŁ MOŻ ERACZEJ TU NALEŻY MÓWIĆ O DUŻYM BEZROBOCIU I WYBORU RACZEJ NIE MA NA RYNKU PRACY, CHOCIAŻ JA UKOŃCZYŁAM DRUGIE STUDIA ABY TĄ PRACĘ WYKONYWAĆ BO CHCĘ ALE CZY LUBIĘ? MOŻE ZA LAT KILKA POGADAMY
~AHA

Napisano: 28 lip 2012, 19:40

Lubię bo jestem altruistą i nie chcę pieniędzy:P
~Adam

Napisano: 28 lip 2012, 20:47

tzn że swoje wynagrodzenie przeznaczasz dla jakiegoś stowarzyszenia!
~AHA

Napisano: 28 lip 2012, 20:49

0n na gorzałe
~r

Napisano: 28 lip 2012, 21:00

gdy sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma
~oko

Napisano: 29 lip 2012, 14:14

Na alkohol:)
~Adam

Napisano: 29 lip 2012, 20:37

kochałam !!!! swoją pracę, pracowałam w oddziale psychiatrycznym :-)
no cóż, w dobie przekształceń w służbie zdrowia zmniejszyli mi etat na 0.7 (to teraz takie modne) i szukałam dróg wyjścia - odchodząc na świadczenie p/emerytalne. teraz jestem na zasiłku dla bezrobotnych, a od października już na świadczeniu. nadmieniam, że w szpital umiałam 1375 PLN zasadniczej pensji, bez żadnej premii i dodatków... po skończeniu studiów dostałam 50 zł \"podwyżki\" :-)

teraz już wiem, nie potrafiłam siebie uszanować, nie trzeba było się przywiązywać (30 lat pracy z SPZOZ, ale nie tylko jako pracownik socjalny) i wcześniej szukać dróg wyjścia i innej pracy, np. w MOPS-ie lub PCPR)

drogie Koleżanki i Koledzy sentymenty precz i idźcie zarabiać gdzie indziej, bo \"wylądujecie\" jak ja :-)

pozdrawiam
~emilia

Napisano: 29 lip 2012, 23:06

Ja piję więc jakoś żyję.
~Adam

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x