Ludzie ogarnijcie sie - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 29 gru 2015, 0:18

Witam
Czytam to forum i czytam.
Wszystko pieknie ladnie jednak przeraza mnie jedna rzecz.
Jesli tu wypowiadaja sie urzednicy to to wola o pomstwe do nieba!
Faktucznie jest gro ludzi ktorzy maja ogromna woedze ale wybaczcie jesli naprawde urzednik pisze ze on nie wie czy rodzicielskie nalezy sie studentowi lub renciscie to ja nie wiem kto Panstwa zatrudnia. Jesli w wiekszosci system opieki spolecznej reprezentuja tacy ludzie to nie dziwmy sie ze jest on nie udolny.
Jak urzednik moze niewiedziec jak napisac decyzje? Jak ibliczyc dochod? To jest tragiczne.
Rozumiem ze pewnie sie zbulwersujecie ale taka jest prawda... Nie uwazam ze urzednik tylko spija kawke uwazam ze ma bardzo odpowiedzialna prace a takie posty rujnuja tylko te zdanie.
OLO

Napisano: 29 gru 2015, 9:12

nie opieka a pomoc, świadczenia rodzinne to nie system pomocy społecznej
@@@

Napisano: 29 gru 2015, 9:18

Rozumiem twoje rozgoryczenie, ale jak zdążyłaś/łeś zauważyć jest to forum nie tylko dla pracowników i każdy przysłowiowy Kowalski może tu pisać, i podawać się za kogo chce a nawet za pracownika, także nie wpychaj ludzi z tego forum do jednego worka, a jak ci nie odpowiadają treści to po co zawracasz sobie głowę tymi wpisami
kalinkaaa4

Napisano: 29 gru 2015, 9:20

OLO pisze:Witam
Czytam to forum i czytam.
Wszystko pieknie ladnie jednak przeraza mnie jedna rzecz.
Jesli tu wypowiadaja sie urzednicy to to wola o pomstwe do nieba!
Faktucznie jest gro ludzi ktorzy maja ogromna woedze ale wybaczcie jesli naprawde urzednik pisze ze on nie wie czy rodzicielskie nalezy sie studentowi lub renciscie to ja nie wiem kto Panstwa zatrudnia. Jesli w wiekszosci system opieki spolecznej reprezentuja tacy ludzie to nie dziwmy sie ze jest on nie udolny.
Jak urzednik moze niewiedziec jak napisac decyzje? Jak ibliczyc dochod? To jest tragiczne.
Rozumiem ze pewnie sie zbulwersujecie ale taka jest prawda... Nie uwazam ze urzednik tylko spija kawke uwazam ze ma bardzo odpowiedzialna prace a takie posty rujnuja tylko te zdanie.
by krytykować innych, samemu winno być się bez skazy :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x