małe mieszkanie
małe mieszkanie
mam kawalerkę o powieszchni 19,70 jest to kwaterunek zadłużony na kwote około 30-tyś.mam 2 dzieci w wieku 12 lat (córka )i syn 1,5 roku.Mieszkam z ojcem młodszego syna i nie ma miejsca gdzie spać,Córka nie ma gdzie odrabiać lekcji na domiar złego jestem w ciąży.Czy jest jakaś realna szansa zamiany mieszkanie na większe mimo tego zadłużenia?jeśli tak prosze o kontakt email:[email protected]
Paulina Śleziak
Paulina Śleziak
Re: małe mieszkanie
Samotna matka, z dwójką dzieci, trzecie w drodze.... typowy obraz samotnego macierzyństwa w Polsce...
Skoro ie stać Cie na utrzymanie mniejszego mieszkania to w jaki sposób masz zamiar utrzymać większe?
Skoro ie stać Cie na utrzymanie mniejszego mieszkania to w jaki sposób masz zamiar utrzymać większe?
Dziewczyno sama się pchasz w kłopoty, wyślij tego chłopa do roboty niech zacznie zarabiać a nie dzieci robi. Wiem, że to przykre co pisze ale Ty chyba nie myślisz co robisz.
Zadłuzyłaś mieszkanie i moim zdaniem możesz zapomnieć o tym,ze ktoś zaryzykuje i da ci wieksze,wiedząc ze tego nie dajesz rady utrzymać.Najpierw spróbuj choc na tyle ile mozesz spłacic zadłuzenie,potem marz o zamianie.
WŁAŚNIE ŻE TYM CO MAJĄ ZADŁUŻONE TO DAJĄ A TYM CO NIE MAJĄ WCALE TO NIE DAJĄ A SAMOTNYM MATKĄ TO WCALE NIE CHCĄ DAWAĆ .
ma maleńkie kwaterunkowe, po eksmisji dostanie socjalne, dużo większe, bo po 5 mkw na osobę (pow. mieszkalnej, czyli pokoi)
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Podobno są już małe domki za 50 000 zł. Przywożone na miejsce, montują i można się wprowadzać.
Oprócz małe mieszkanie - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne przeczytaj również:
szkolenie 28 grudnia 2009 Elbląg Pozyskiwanie środków UE na działania Domów Pomocy Społecznej i Ośrodków Pomocy Społecznej
,Szkoła dla rodziców; Trening interpersonalny
Szkolenie
PAL w klubie integracji Społecznej w ramach projektu systemowego
szkolenie 28 września 2009 Elbląg-ochrona danych osobowych w Jednostkach Pomocy Społecznej
szkolenie 29 września 2009 Gdańsk-ochrona danych osobowych w Jednostkach Pomocy Społecznej
Pomoc finansowa dla zdolnej młodzieży
KIS- od czego zaczac ????
Co dalej?
moge zameldowac
praca
zawód wykinywany-praca socjalna
kreowanie wizerunku
proszę o pomoc!!!
Lider Klubu Integracji Społecznej w projekcie systemowym EFS MOPR
utworzyć KIS