małe mieszkanie

Wybrane tematy:
KIS - Ukraina CIS i ubezpieczenie zdrowotne ubezpieczenie w CIS utworzenie kis w ops kto chce stworzyć KIS?? KIS
ODPOWIEDZ
~paulina

małe mieszkanie

Post autor: ~paulina »

mam kawalerkę o powieszchni 19,70 jest to kwaterunek zadłużony na kwote około 30-tyś.mam 2 dzieci w wieku 12 lat (córka )i syn 1,5 roku.Mieszkam z ojcem młodszego syna i nie ma miejsca gdzie spać,Córka nie ma gdzie odrabiać lekcji na domiar złego jestem w ciąży.Czy jest jakaś realna szansa zamiany mieszkanie na większe mimo tego zadłużenia?jeśli tak prosze o kontakt email:[email protected]

Paulina Śleziak
~Stop fikcji

Re: małe mieszkanie

Post autor: ~Stop fikcji »

Samotna matka, z dwójką dzieci, trzecie w drodze.... typowy obraz samotnego macierzyństwa w Polsce...
Skoro ie stać Cie na utrzymanie mniejszego mieszkania to w jaki sposób masz zamiar utrzymać większe?
~jola

Post autor: ~jola »

Dziewczyno sama się pchasz w kłopoty, wyślij tego chłopa do roboty niech zacznie zarabiać a nie dzieci robi. Wiem, że to przykre co pisze ale Ty chyba nie myślisz co robisz.
~Elka

Post autor: ~Elka »

A gdzie ona napisała,że jest samotna? z wyp. Joli się zgadzam
~edyta

Post autor: ~edyta »

Zadłuzyłaś mieszkanie i moim zdaniem możesz zapomnieć o tym,ze ktoś zaryzykuje i da ci wieksze,wiedząc ze tego nie dajesz rady utrzymać.Najpierw spróbuj choc na tyle ile mozesz spłacic zadłuzenie,potem marz o zamianie.
~MIREK

Post autor: ~MIREK »

WŁAŚNIE ŻE TYM CO MAJĄ ZADŁUŻONE TO DAJĄ A TYM CO NIE MAJĄ WCALE TO NIE DAJĄ A SAMOTNYM MATKĄ TO WCALE NIE CHCĄ DAWAĆ .
~???

Post autor: ~??? »

ma maleńkie kwaterunkowe, po eksmisji dostanie socjalne, dużo większe, bo po 5 mkw na osobę (pow. mieszkalnej, czyli pokoi)
wojmal
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: wojmal »

Podobno są już małe domki za 50 000 zł. Przywożone na miejsce, montują i można się wprowadzać.
ODPOWIEDZ