oj aż się wzruszyłem że koleżanki sie za mną stęskniły ..... ale ja małe ww jestem a roboty dołożyli mi od (....) dodatki to pikuś
a i już mi pióra opadły oraz olej się przypalił jak czytam posty np czy się wlicza dodatek na rozpoczęcie roku i jakiś niedouk zaprzecza koleżance krwawej i wysnuwa swoje teorie ....... a więc nie odpisując dbam o swoje nerwy i poprawną polszczyznę
ok troszkę porozrabiam żeby moje fanki mogły się mną nacieszyć ...... ale od 25 listopada znów wsiąknę bo mnie w kamasze biorą do 12 batalionu dowodzenia ułanów podolskich
ps liczyłem na letni turnus pod namiotem na Pojezierzu Drawskim a dostały mi się zimowe wczasy w siodle ........
Krwawa, przecież to właśnie z Tobą min.najwięcej "postowałam" łał..ale słówko. Fajnie, że jesteście chociaż się nie widzimy - ale jak mała "rodzinka dm" . Małe ww wyszło z ukrycia... , pozdrawiam, tekla.
a no wylazło z ukrycia ale znów się schowa ......... bo ćwiczy maskowanie w terenie przed turnusem w kamaszach ........ wiedziałem że te gwiazdki co mi dali będę musiał w polu odrobić ale wolał bym w letnim turnusie bo zmarzluch jestem
Udanego maskowania i dobrej pogody życzę,
a na forum czasem odezwij się, bo bez Ciebie tu straszna nuda.
Ostatnim wpisem "art.64'"ubawiłeś mnie niesamowicie.
Wracaj zdrów po wykonaniu "obywatelskiego obowiązku"