małżeństwo, wypłacany fa i podjęte zatrudnienie

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
~nowa

małżeństwo, wypłacany fa i podjęte zatrudnienie

Post autor: ~nowa »

kobietaz pobiera zasiłek rodzinny i fundusz alimentacyjny. jest w związku małzżeńskim z osobą zobowiązaną do alimentacji , czylimąż w składzie rodziny.
maz zobowiązany do alimentacji podjał zatrudnienie. jego dochody, doliczam do dochodów rodziny, tak?
~Ruda

Re: małżeństwo, wypłacany fa i podjęte zatrudnienie

Post autor: ~Ruda »

Do świadczeń rodzinnych tak, do FA nie.
~nowa

Post autor: ~nowa »

no to pięknie. szykuje się zwrocik. kobieta nawet nie wie że mąż prace podejmuje i grosza od niego nie ma z tego tytułu...
~kb

Post autor: ~kb »

to czemu godzi sie na to,zeby byc jego zona?
jak tak nic o nim nie wiem to niech tylko czeka jak mezus jakis kredyt wezmie i \"pozwoli\" jej go splacac :D
~m

Post autor: ~m »

a czemu się nie rozwiedzie? ja mam panią która otwarcie powiedziała że rozwodu nie da z czystej satysfakcji i 5 rok nie ma rodzinnego na 3 dzieci:)
Maślaczek

Post autor: Maślaczek »

Niektórzy zamiast brać rodzinne to wola wziąć jakiś kredyt, np. coś takiego jak pożyczka przez internet.
anetag
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: anetag »

Maślaczek pisze:Niektórzy zamiast brać rodzinne to wola wziąć jakiś kredyt, np. coś takiego jak pożyczka przez internet.
ty maślak a co ty tak wszędzie reklamujesz te pożyczki?
Czyżbyś był pracownikiem "nowego providenta" ? A weź ty spadaj stąd, gdzie pieprz rośnie!!
ODPOWIEDZ