kobietaz pobiera zasiłek rodzinny i fundusz alimentacyjny. jest w związku małzżeńskim z osobą zobowiązaną do alimentacji , czylimąż w składzie rodziny.
maz zobowiązany do alimentacji podjał zatrudnienie. jego dochody, doliczam do dochodów rodziny, tak?
małżeństwo, wypłacany fa i podjęte zatrudnienie
Re: małżeństwo, wypłacany fa i podjęte zatrudnienie
Do świadczeń rodzinnych tak, do FA nie.
no to pięknie. szykuje się zwrocik. kobieta nawet nie wie że mąż prace podejmuje i grosza od niego nie ma z tego tytułu...
to czemu godzi sie na to,zeby byc jego zona?
jak tak nic o nim nie wiem to niech tylko czeka jak mezus jakis kredyt wezmie i \"pozwoli\" jej go splacac
jak tak nic o nim nie wiem to niech tylko czeka jak mezus jakis kredyt wezmie i \"pozwoli\" jej go splacac

a czemu się nie rozwiedzie? ja mam panią która otwarcie powiedziała że rozwodu nie da z czystej satysfakcji i 5 rok nie ma rodzinnego na 3 dzieci:)
Niektórzy zamiast brać rodzinne to wola wziąć jakiś kredyt, np. coś takiego jak pożyczka przez internet.
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ty maślak a co ty tak wszędzie reklamujesz te pożyczki?Maślaczek pisze:Niektórzy zamiast brać rodzinne to wola wziąć jakiś kredyt, np. coś takiego jak pożyczka przez internet.
Czyżbyś był pracownikiem "nowego providenta" ? A weź ty spadaj stąd, gdzie pieprz rośnie!!
Oprócz małżeństwo, wypłacany fa i podjęte zatrudnienie - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
od którego dnia się należy?
sprawozdani ŚR sygnity
pomóżcie mi rozgryźć temat
NIE WIEM
Bardzo proszę o pomoc - świadczenie pielęgnacyjne
ŚWIADCZENIE PIELĘGNACYJNE
Pomieszane, poplątane.........
błąd zawartości w CAS
rezygnacja
radny ........
dalej płacimy zasiłek pielegnacyjny?
do Tomka