Małżonkowie 2 dzieci jednego, 2 drugiego! - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 20 lut 2020, 13:48

witam... pan prosi o informację czy może złożyć wniosek papierowy o kdr dla siebie, małżonki i dzieci. Nie może złożyć internetowo bo mu system nie pozwala. Pan jest ojcem 2 dzieci i obecna żona również ma 2 dzieci władze rodzicielska mają tylko w stosunku do 2 swoich dzieci każde. Obecnie mają na utrzymaniu łącznie 4 dzieci ale czy można zamówić obydwojgu kartę jako małżonkowie... obawiam si ę że jak złoży wniosek to mi również prze system nie przejdzie a do ministerstwa dodzwonić się nie mogę... Proszę jakieś mądre główki o podpowiedź... :)
wronka
Praktykant
Od: 27 sty 2016, 14:33
Zajmuję się: pomoc społeczna, AOON. KDR. Programy Żywnościowe

Napisano: 20 lut 2020, 15:15

wronka pisze:
20 lut 2020, 13:48
witam... pan prosi o informację czy może złożyć wniosek papierowy o kdr dla siebie, małżonki i dzieci. Nie może złożyć internetowo bo mu system nie pozwala. Pan jest ojcem 2 dzieci i obecna żona również ma 2 dzieci władze rodzicielska mają tylko w stosunku do 2 swoich dzieci każde. Obecnie mają na utrzymaniu łącznie 4 dzieci ale czy można zamówić obydwojgu kartę jako małżonkowie... obawiam si ę że jak złoży wniosek to mi również prze system nie przejdzie a do ministerstwa dodzwonić się nie mogę... Proszę jakieś mądre główki o podpowiedź... :)
Żadnych problemów, wszystko SI KDR przyjmie, no chyba że się akuratnie zawieszać będzie :lol: , wpisujesz ich jak normalną rodzinę tylko obu zaznacza zamiast rodzic małżonek i wszystko będzie dobrze, w ważniejszych sprawach do ministerstwa nie da się dodzwonić tak że nie zawracać im gitary :lol:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 21 lut 2020, 8:41

Dziękuję za szybką odpowiedź! ;)
wronka
Praktykant
Od: 27 sty 2016, 14:33
Zajmuję się: pomoc społeczna, AOON. KDR. Programy Żywnościowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem