mam pomysła na muslina
mam pomysła na muslina
wszystkie kraje Europy powinny zrobić zrzutkę i kupić dość dużą wyspę np na Pacyfiku i wszystkich muslinów walących głowami w bruk wytransportować przy ich muzyce na ową wyspę, niech tam sobie z namaszczeniem Europy robią swoje rządy w imię ich wuja ałacha, a co, jak im Europa nie miła, to umiłują swoją wolność wśród palemek kokosowych i niech tam rozwalają kokosy pasami szachida w imię ich ałacha
Re: mam pomysła na muslina
tylko jakoś chętnych do zrzuty nie widać..a słowo się rzekło. W imię słusznej sprawy ( popieram dobre pomysły), proszę założyć kasę z własnej kieszeni. Oddamy po wakacjach.
Re: mam pomysła na muslina
Polacy nie raz lecz tysiące razy udowadniali, że potrafią wspierać potrzebujących. Rozwiązanie jest rzeczywiście genialne w swojej prostocie. Wszyscy bowiem którzy współczują tym ludziom, od lewa do prawa, bredzą że trzeba im pomóc bo uciekają przed wojną. Ja wprawdzie nic nie wiedziałem ani o wojnie w Turcji, ani w Grecji, ani w Chorwacji, Francji, Austrii, a tu się okazało, że we wszystkich tych krajach toczą się wojny bo uchodźcy nie chcą się tam osiedlać. Ich zdaniem wojny nie ma jedynie w Anglii, Niemczech i Szwecji. Jednak i Wielkiej Brytanii nie jest aż tak wesoło. Jedna grupa uchodźców został bowiem ulokowana w miasteczku, które zamieszkują głownie osoby starsze. No i zaczęło się. Arabusy nie chcą tam mieszkać "bo jest nudno". Woleliby do Londynu albo chociaż Manchesteru. I ja się im nie dziwię, bo co to za przyjemność molestować i gwałcić staruszki?
Podsumowując, jakby co to ja zobowiązuję się nawet do płacenia miesięcznego abonamenty ARABESV na tą wyspę.
Podsumowując, jakby co to ja zobowiązuję się nawet do płacenia miesięcznego abonamenty ARABESV na tą wyspę.
Oprócz mam pomysła na muslina - HYdE PaRK przeczytaj również:
Żydowska Policja Porządkowa
Lewactwo opluwa Polskę
Żałosna miernota
Tak uczą dzieci: „UPA, walcząc z Niemcami doszła do Renu”
Shrek żałosny i prymitywny
Świetny wywiad
Wścieklizna lewaczki
Mordować kobiety i dzieci. Dokumenty UPA
Wielkie żarcie po.Nowoczesnemu
Nie kupuję GW
Muzułmanie atakowali młode Rosjanki, budzili się w szpitalac