rozpoczęła się na całego
https://wiadomosci.wp.pl/kat,141000,titl ... omosc.html
mekka, medyna, bum bum z pełną liczbą bijących w bruk
ale po tej wojnie pozostanie jeden pasterz i jedna owczarnia - chrześcijaństwo
to rozwiąże tylko wojna światowa, smutne i to bardzo ale prawdziwe,
zobaczysz ślady stóp to będziesz je całował bo nie dojrzysz tej osoby która je zostawiła
Nowy Testament - miłosierdzie, przebaczenie
Stary Testament - oko za oko, ząb za ząb
wojna religijna
Re: wojna religijna
z nimi zrobić to co kiedyś było na półwyspie iberyjskim - wypieprzyć ich całkowicie z Europy i te ich "religie pokoju", bo teraz to państwo osmańskie zajmuje i zalewa Europę, złączyć siły całej Europy i wypieprzyć ich całkowicie bo inaczej to koniec Europy i musi interweniować nasz brat prawosławny
Re: wojna religijna
Mam twórczy pomysł w ramach dyskusji o imigrantach. Który być może zakończy spór na linii "wpuszczać ich - nie wpuszczać". Otóż daje się zauważyć, że najwięcej trupów na sumieniu mają dzieci imigrantów. Więc mój postulat brzmi: "Wpuszczać. Po uprzednim wykastrowaniu".
Ostatecznie kultura usuwania jąder facetom, których się dopuszcza w pobliże czyichś kobiet (a mamy ich w Europie sporo) powinna być bliska Arabom i powinni ją przyjmować z pełnym zrozumieniem.
Ostatecznie kultura usuwania jąder facetom, których się dopuszcza w pobliże czyichś kobiet (a mamy ich w Europie sporo) powinna być bliska Arabom i powinni ją przyjmować z pełnym zrozumieniem.
Oprócz wojna religijna - HYdE PaRK przeczytaj również:
Świetny wywiad
Wścieklizna lewaczki
Mordować kobiety i dzieci. Dokumenty UPA
mam pomysła na muslina
Wielkie żarcie po.Nowoczesnemu
Nie kupuję GW
Muzułmanie atakowali młode Rosjanki, budzili się w szpitalac
nareszcie
sikoreczka
brac przyklad i naśladować
Prawdziwe bydle
Przemilczana zbrodnia Żydów na Polakach. Masakra we wsi Nali
Żydzi, którzy zostawali agentami gestapo
BANERY ZACHĘCAJĄCE DO GWAŁTÓW W EUROPIE !!
Lubnauer chce przyjmować imigrantów: "Powinniśmy się wywiąza
Lewactwo pod sąd