mam pytanie

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
znaczek

mam pytanie

Post autor: znaczek »

mam pytanie odnośnie tego jak postępować w przypadku gdy osoba złoży wniosek o rezygnację z ze świadczeń rodzinnych w związku z wyjazdem męża za granicę co robić dalej ??
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: mam pytanie

Post autor: ewalu »

znaczek pisze:mam pytanie odnośnie tego jak postępować w przypadku gdy osoba złoży wniosek o rezygnację z ze świadczeń rodzinnych w związku z wyjazdem męża za granicę co robić dalej ??
a musi ci pisać o tym wyjeździe ?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
anilak

Post autor: anilak »

My bierzemy wszystkie potrzebne informacje dot. tej zagranicy - gdzie, od kiedy, adresy, kontakty...
Wstrzymujemy wypłaty i wysyłamy do sprawdzenia czy koordynacja i od kiedy.
Były sytuacje, gdzie kobitki zgłaszały, że mąż wyjeżdża teraz, a okazało się, że koordynacja zachodzi od pół roku albo lepiej.
znaczek

napisała bo i tak wyjdzie bo będą się starać za granicą. Tyle, że ona nie wie mąż dopiero co pojechał i dostał umowę ale nie wie od kiedy wie ze na rok czy wysyłacie do strony postanowienie o wstrzymaniu czy wlko wstrzymujecie w programie ?
znaczek

do rops wysłać tylko wniosek i decyzję ?
ODPOWIEDZ