Mapa gwałtów popełnionych przez imigrantów - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 10 gru 2015, 9:37

prawie każdy twój post udowadnia, że nie potrafisz tłumaczyć i nazywać zjawisk (chociażby patologia społeczna, emigranci), jesteś otumaniona lewicową ideologią i taką też wizją świata
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 10 gru 2015, 9:44

żegnam Pana.
Anioł

Napisano: 10 gru 2015, 9:49

foch :lol:
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 10 gru 2015, 11:33

de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 12 sty 2017, 0:41

Sypiecie teotia a ja wam powiem z praktyki.Jestem juz ponad 20 lat w niemczechzawsze sie tutaj czulam raczej bezpiecznie ale raczej rzadko wychodze wieczorami.Rowery ginely na okragla ale sie przyzwyczailam.Co innego jak jakis czas temu wybudowano dwa osrodki dla uchodzcw w okolicy.Nagle mnie w lipcu napadl i sprobowal zgwalcic lepek co chyba nawet dwodziestki nie mial(ja ponad 40).Merkel patrzac na dluzsza mete dobrze zrobila - w koncu wieksza czesc da sie wychowac jak zobacza zalety a reszte sie wyrzuci zaostrzajac przepisy.Ale ten holerny czas przejsciowy(dobrych kilka lat-)przyjemny.Inna sprawa ze natychmiast zadzwonilam po policje i chociaz w sumie nic sie nie stalo - reakcja byla natychmiastowa i szeroka i skoordynowana.Nie spodziewalam sie i bylam tym bardzo pozytywnie zaskoczona.Inna sprawa Polska-dobrze ze ich nie wpuscila bo moim zdaniem kompletnie nie jest do czegos takiego przygotowana.Takie sa moje obserwacje i wnioski.
Gość

Napisano: 19 sty 2017, 15:41

to może czas wrócić? po co mają Ciebie atakować? niech atakują tych którzy ich zaprosili ;] reszta do domów niech wraca i spokój.
holowanie Rumia Reda Gdynia to jest to! super sprawa!
marioo
Praktykant
Od: 18 sty 2017, 12:57
Zajmuję się: niczym

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x