a nie pisałem ci, że do du...py jarkaczowi wlezie i wlazł
\"To była ciekawa sobota. O zainteresowanie mediów bił się Jarosław Kaczyński, podpisując umowę o współpracy z Markiem Jurkiem, i ponad tysiąc ziobrystów, którzy wybrali Zbigniewa Ziobrę na szefa partii Solidarna Polska Zbigniewa Ziobry.\"
i teraz jarkacz to także twój guru jak i marka jurka - jak się czujesz Łukaszu!
skończyć politologie to za mało żeby przewidywać polityczne klocki!
marek jurek
Re: marek jurek
opiekuję się chorym synem pajacyku i nie zaglądam tu na każde twoje zawołanie
dla mnie nie jest to jakieś włażenie. Skoro masz taką swoją ocenę, proszę bardzo. Bardziej istotne jest dla mnie to że środowisko prawicowe się łączy. I tyle. A co do porozumienia. Porozumieli się co do kwestii politycznych. I dobrze. Nie ukrywam, że byłem w rozterce, gdy się rozchodzili. Ważne że PR ma jasno określony kręgosłup ideowy i nie zmienia go od samego początku powstania. I to jest ważne.
Co do milczenia. Kiedy trzeba milczę. Kiedy trzeba mówię, a czasem głośno wołam.
Twoje \"złośliwości\" są marnej jakości.
dla mnie nie jest to jakieś włażenie. Skoro masz taką swoją ocenę, proszę bardzo. Bardziej istotne jest dla mnie to że środowisko prawicowe się łączy. I tyle. A co do porozumienia. Porozumieli się co do kwestii politycznych. I dobrze. Nie ukrywam, że byłem w rozterce, gdy się rozchodzili. Ważne że PR ma jasno określony kręgosłup ideowy i nie zmienia go od samego początku powstania. I to jest ważne.
Co do milczenia. Kiedy trzeba milczę. Kiedy trzeba mówię, a czasem głośno wołam.
Twoje \"złośliwości\" są marnej jakości.
Oprócz marek jurek - HYdE PaRK przeczytaj również:
to już nie jest żadne państwo, to scena kabaretowa
kolejne \"osiągniecie\" aktywizacji i edukacji
Alleluja!
gdzie sie podziało 220 mld?
na poważnie, niestety
sąd sądem
Jednym słowem - kto najwięcej skorzystał na katastrofie TU-154?
Szukam
Kwestia czasu
ocena zasobów
Co tu tak sztywno?!
Kolano mnie rwie.
znak czasu - wyznacznik rozwoju za PO
podwyżki i emerytury
oto Polska właśnie - jakoś dziwnie pod rządami platformy-psl
potrzebuje pomocy