potrzebuje pomocy

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~Jagoda Zaremba

potrzebuje pomocy

Post autor: ~Jagoda Zaremba »

witam jestem samotnom matkom i wychowuje sama dwóch synów w wieku 7 lat i 9 lat potrzebuje zywnosci odzieży oraz środków czystości oraz pomocy finansowej . Jestem po cieżkim wypadku miałam go 3 lata temu byłam miesiąc w śpiącztce mam pęknienty kręgosłup nie władnom ręke wstrząs muzgu mam zaniki pamięci do tej pory i trwa leczenie nadal ponieważ jest coraz gorzej z mojim zdrowiem nie moge podjąć pracy chociaż bardzo bym chciała ciężko mi z tym wszystkim a dzieci som mojim całym życiem i az mi cięzko dzieciom muwic ze nie stac mnie na jakoms zabawke czy ze nie ma nic innego do jedzenia lub na jakiegos wafelka . Na rodzinę niestety nie mogę liczyc muj ojciec jest alkoholikiem a mama jest bezrobotna i muszę liczyć sama na siebie proszę pomóżcie jeśli możecie mile widziane wszystko pocieszę sie nawet bochenkiem chleba mile widziane przekazywanie i podziękowanie osobiste dziekuje wszystkim . muj adres Polkowice ul.11-tego lutego 25/4 59-100 Polkowice dziękuje
~beata

Re: potrzebuje pomocy

Post autor: ~beata »

A gdzie masz ojca dzieci? nic o tym nie piszesz. znam osoby niepełnosprawne. które wszystko ogarniają. nie płacz nad soba tylko zacznij nad sobą pracować , zwłaszcza nad sobą pracować. Złóz o alimenty i staraj się o zatrudnienie. Niepełnosprawność nawet na wózku nie wyklucza człowieka. zawsze znajdziesz wsparcie w opiece społecznej.
~Młody kornik

Post autor: ~Młody kornik »

No i mopsiara Beata wykazała się typowym dla tej grupy zawodowej zrozumieniem problemu i empatią! hehehehhehe
Nieźle macie w głowach flondry porobione...
~xyz

Post autor: ~xyz »

Jagoda, wykorzystaj swojej uprawnienia do ja wiem renty z tytułu niezdolności do pracy, zasiłki rodzinne złóż wniosek do OPS w Polkowicach. Poszukaj Stowarzyszeń na terenie Polkowic, które pomagają osobom w takiej sytuacji jak Twoja.
ODPOWIEDZ